Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 215.00 грн
У продажу від: 50 грам
Суха суміш EclerPlus – це функціональна суміш для приготування вишуканих виробів із заварного тіста: еклерів, профітролів, основ для тортів та десертів. Дозування суміші становить 25% від маси сухих інгредієнтів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу: нагріти воду до температури кипіння. У чашу міксера налити олію, додати воду температурою 90...95°С. Ввести сухі інгредієнти (борошно пшеничне та суху суміш «EclerPlus»), перемішати на низьких обертах протягом 2...4 хв. Додати меланж, спочатку перемішати на низьких обертах до однорідної консистенції. Далі продовжить перемішування на середніх обертах до отримання еластичного тесту протягом 7-10 хв. Відсадіть тісто потрібної форми. Випікати рекомендовано двоступінчасто: температура посадки 210 ... 230 ° С з парозволоженням протягом 3 с, зниження температури до 170 ... 180 ° С після 10 хв, з подальшим випіканням при даній температурі. Тривалість випікання 30-35 хв в залежності від маси тістової заготовки.
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25°С та відносній вологості трохи більше 75%.
Опис
Суха суміш EclerPlus – це функціональна суміш для приготування вишуканих виробів із заварного тіста: еклерів, профітролів, основ для тортів та десертів. Дозування суміші становить 25% від маси сухих інгредієнтів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу: нагріти воду до температури кипіння. У чашу міксера налити олію, додати воду температурою 90...95°С. Ввести сухі інгредієнти (борошно пшеничне та суху суміш «EclerPlus»), перемішати на низьких обертах протягом 2...4 хв. Додати меланж, спочатку перемішати на низьких обертах до однорідної консистенції. Далі продовжить перемішування на середніх обертах до отримання еластичного тесту протягом 7-10 хв. Відсадіть тісто потрібної форми. Випікати рекомендовано двоступінчасто: температура посадки 210 ... 230 ° С з парозволоженням протягом 3 с, зниження температури до 170 ... 180 ° С після 10 хв, з подальшим випіканням при даній температурі. Тривалість випікання 30-35 хв в залежності від маси тістової заготовки.
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25°С та відносній вологості трохи більше 75%.
Суха суміш EclerPlus – це функціональна суміш для приготування вишуканих виробів із заварного тіста: еклерів, профітролів, основ для тортів та десертів. Дозування суміші становить 25% від маси сухих інгредієнтів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу: нагріти воду до температури кипіння. У чашу міксера налити олію, додати воду температурою 90...95°С. Ввести сухі інгредієнти (борошно пшеничне та суху суміш «EclerPlus»), перемішати на низьких обертах протягом 2...4 хв. Додати меланж, спочатку перемішати на низьких обертах до однорідної консистенції. Далі продовжить перемішування на середніх обертах до отримання еластичного тесту протягом 7-10 хв. Відсадіть тісто потрібної форми. Випікати рекомендовано двоступінчасто: температура посадки 210 ... 230 ° С з парозволоженням протягом 3 с, зниження температури до 170 ... 180 ° С після 10 хв, з подальшим випіканням при даній температурі. Тривалість випікання 30-35 хв в залежності від маси тістової заготовки.
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25°С та відносній вологості трохи більше 75%.
Опис
Суха суміш EclerPlus – це функціональна суміш для приготування вишуканих виробів із заварного тіста: еклерів, профітролів, основ для тортів та десертів. Дозування суміші становить 25% від маси сухих інгредієнтів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо ведення технологічного процесу: нагріти воду до температури кипіння. У чашу міксера налити олію, додати воду температурою 90...95°С. Ввести сухі інгредієнти (борошно пшеничне та суху суміш «EclerPlus»), перемішати на низьких обертах протягом 2...4 хв. Додати меланж, спочатку перемішати на низьких обертах до однорідної консистенції. Далі продовжить перемішування на середніх обертах до отримання еластичного тесту протягом 7-10 хв. Відсадіть тісто потрібної форми. Випікати рекомендовано двоступінчасто: температура посадки 210 ... 230 ° С з парозволоженням протягом 3 с, зниження температури до 170 ... 180 ° С після 10 хв, з подальшим випіканням при даній температурі. Тривалість випікання 30-35 хв в залежності від маси тістової заготовки.
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25°С та відносній вологості трохи більше 75%.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах