Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 200.00 грн
У продажу від: 50 грам
Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.
Опис
Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.
Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.
Опис
Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.
Використання суміші дозволить Вам:
Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).
Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах