Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш для випікання бісквіту BiscuitRoll ТМ Оптіма

Арт: 315007
(0 відгуків)
Наявність: Залишилося 10 кг

Суміш для випікання BiscuitRoll ТМ Оптима – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрані інгредієнти дозволяють скоротити витрати яєць і поліпшити якості тіста, щоб отримати еластичні випечені напівфабрикати з дрібнопористою структурою м'якоті і продовжити термін зберігання готових виробів.

Ціна за кг: 200.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
100.00 грн
Виробник
Україна
ТМ Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
Пшеничний крохмаль, розпушувачі, рисова мука, емульгатори, сіль харчова, глюкоза кристалічна, ароматизатор («Ванілін»), загусник ксантанової камід, комплекс протеолітичних ферментів.

Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.

Використання суміші дозволить Вам:

  • застосовувати метод "все – в одному";
  • спростити технологічний процес;
  • скоротити годину технологічного процесу приготування бісквітних виробів;
  • одержати тісто зі стійкими структурно-механічними властивостями (не вимагає негайного випікання);
  • досягти рівномірної дрібної пористості бісквітних напівфабрикатів;
  • отримати продукт стабільно високої якості.

Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).

Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.


Залиште відгук

Опис

Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.

Використання суміші дозволить Вам:

  • застосовувати метод "все – в одному";
  • спростити технологічний процес;
  • скоротити годину технологічного процесу приготування бісквітних виробів;
  • одержати тісто зі стійкими структурно-механічними властивостями (не вимагає негайного випікання);
  • досягти рівномірної дрібної пористості бісквітних напівфабрикатів;
  • отримати продукт стабільно високої якості.

Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).

Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.


Виробник
Україна
ТМ Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
Пшеничний крохмаль, розпушувачі, рисова мука, емульгатори, сіль харчова, глюкоза кристалічна, ароматизатор («Ванілін»), загусник ксантанової камід, комплекс протеолітичних ферментів.

Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.

Використання суміші дозволить Вам:

  • застосовувати метод "все – в одному";
  • спростити технологічний процес;
  • скоротити годину технологічного процесу приготування бісквітних виробів;
  • одержати тісто зі стійкими структурно-механічними властивостями (не вимагає негайного випікання);
  • досягти рівномірної дрібної пористості бісквітних напівфабрикатів;
  • отримати продукт стабільно високої якості.

Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).

Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.


Залиште відгук

Опис

Суміш сухий BiscuitRoll – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного тіста для рулету. Ретельно підібрана унікальна система емульгаторів з ефектом, що аерує, дозволяє скоротити витрату яєць, поліпшити еластичність тіста, отримати еластичні напівпічні випічки з дрібнопористою структурою м'якішу і продовжити термін зберігання готових виробів.

Використання суміші дозволить Вам:

  • застосовувати метод "все – в одному";
  • спростити технологічний процес;
  • скоротити годину технологічного процесу приготування бісквітних виробів;
  • одержати тісто зі стійкими структурно-механічними властивостями (не вимагає негайного випікання);
  • досягти рівномірної дрібної пористості бісквітних напівфабрикатів;
  • отримати продукт стабільно високої якості.

Рекомендації щодо технологічного процесу: у чашу міксера помістити всі інгредієнти, перемішати на низьких обертах 1 – 2 хв для попередження розпилення сухих компонентів. Збити масу на високих оборотах до отримання стабільної системи протягом 7 – 10 хв. Викласти тісто у форми. Випікати при температурі 200...210°С протягом 6...10 хв (залежно від обсягу маси).

Термін та умови зберігання: 12 місяців з дати виготовлення. Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних променів при температурі від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше 75 %.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Суміш для випікання бісквіту BiscuitRoll ТМ Оптіма
Суміш для випікання бісквіту BiscuitRoll ТМ Оптіма
Арт: 315007
Залишилося 10 кг
Суміш для випікання BiscuitRoll ТМ Оптима – це 6-7% концентрат для приготування ніжного бісквітного ...
200.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах