Кошик
Ваш кошик порожній!
Використання суміші дозволить Вам:
Рецептура
Суміш суха «Мафін шоколадний» - 1000 г
Меланж - 300 г
Вода - 300 г
Олія рослинна - 300 г
Вихід тіста - 1900 г
Рекомендації
щодо ведення технологічного процесу: помістити всі інгредієнти до чаші
міксеру, перемішати на невеликій швидкості протягом 1 – 3 хв до
однорідної консистенції. Викласти тісто до форм. Випікати за температури
175...180°С, протягом 20...35 хв (залежно від об’єму маси).
Склад: борошно
пшеничне в/г, цукор, крохмаль кукурудзяний, камідь ксантану,
какао-порошок, сироватка молочна суха демінералізована, мальтодекстрин,
динатрій дігідроген пірофосфат, сода харчова, сіль, ароматизатор
«Ягідний», кальцію пропіонат, барвник Е 122.
Термін та
умови зберігання: 6 місяців з дати виготовлення. Зберігати в сухих,
чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних
променів за температури від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше
ніж 75 %.
Опис
Використання суміші дозволить Вам:
Рецептура
Суміш суха «Мафін шоколадний» - 1000 г
Меланж - 300 г
Вода - 300 г
Олія рослинна - 300 г
Вихід тіста - 1900 г
Рекомендації
щодо ведення технологічного процесу: помістити всі інгредієнти до чаші
міксеру, перемішати на невеликій швидкості протягом 1 – 3 хв до
однорідної консистенції. Викласти тісто до форм. Випікати за температури
175...180°С, протягом 20...35 хв (залежно від об’єму маси).
Склад: борошно
пшеничне в/г, цукор, крохмаль кукурудзяний, камідь ксантану,
какао-порошок, сироватка молочна суха демінералізована, мальтодекстрин,
динатрій дігідроген пірофосфат, сода харчова, сіль, ароматизатор
«Ягідний», кальцію пропіонат, барвник Е 122.
Термін та
умови зберігання: 6 місяців з дати виготовлення. Зберігати в сухих,
чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних
променів за температури від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше
ніж 75 %.
Використання суміші дозволить Вам:
Рецептура
Суміш суха «Мафін шоколадний» - 1000 г
Меланж - 300 г
Вода - 300 г
Олія рослинна - 300 г
Вихід тіста - 1900 г
Рекомендації
щодо ведення технологічного процесу: помістити всі інгредієнти до чаші
міксеру, перемішати на невеликій швидкості протягом 1 – 3 хв до
однорідної консистенції. Викласти тісто до форм. Випікати за температури
175...180°С, протягом 20...35 хв (залежно від об’єму маси).
Склад: борошно
пшеничне в/г, цукор, крохмаль кукурудзяний, камідь ксантану,
какао-порошок, сироватка молочна суха демінералізована, мальтодекстрин,
динатрій дігідроген пірофосфат, сода харчова, сіль, ароматизатор
«Ягідний», кальцію пропіонат, барвник Е 122.
Термін та
умови зберігання: 6 місяців з дати виготовлення. Зберігати в сухих,
чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних
променів за температури від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше
ніж 75 %.
Опис
Використання суміші дозволить Вам:
Рецептура
Суміш суха «Мафін шоколадний» - 1000 г
Меланж - 300 г
Вода - 300 г
Олія рослинна - 300 г
Вихід тіста - 1900 г
Рекомендації
щодо ведення технологічного процесу: помістити всі інгредієнти до чаші
міксеру, перемішати на невеликій швидкості протягом 1 – 3 хв до
однорідної консистенції. Викласти тісто до форм. Випікати за температури
175...180°С, протягом 20...35 хв (залежно від об’єму маси).
Склад: борошно
пшеничне в/г, цукор, крохмаль кукурудзяний, камідь ксантану,
какао-порошок, сироватка молочна суха демінералізована, мальтодекстрин,
динатрій дігідроген пірофосфат, сода харчова, сіль, ароматизатор
«Ягідний», кальцію пропіонат, барвник Е 122.
Термін та
умови зберігання: 6 місяців з дати виготовлення. Зберігати в сухих,
чистих, добре вентильованих приміщеннях, захищених від прямих сонячних
променів за температури від 5 до 25 °С та відносній вологості не більше
ніж 75 %.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах