Кошик
Ваш кошик порожній!
Сублімований апельсин надає кондитерській масі характерні органолептичні якості - приємний цитрусовий аромат і смак, а також жовтуватий відтінок. При цьому інгредієнт має невисоку калорійність і повністю натуральний склад. Витрата порошку досить економічна, тому упаковки вагою 50 грам вистачить, щоб приготувати не один кулінарний шедевр. Сублімований апельсин добре поєднується з різними видами шоколаду і підійде для приготування цукерок ручної роботи.
Інгредієнт має високу гігроскопічність, тому його упаковка являє собою фольгований дой-пак, який також захищає порошок від попадання сонячних променів. Купити сублімований апельсин допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Сублімований апельсин надає кондитерській масі характерні органолептичні якості - приємний цитрусовий аромат і смак, а також жовтуватий відтінок. При цьому інгредієнт має невисоку калорійність і повністю натуральний склад. Витрата порошку досить економічна, тому упаковки вагою 50 грам вистачить, щоб приготувати не один кулінарний шедевр. Сублімований апельсин добре поєднується з різними видами шоколаду і підійде для приготування цукерок ручної роботи.
Інгредієнт має високу гігроскопічність, тому його упаковка являє собою фольгований дой-пак, який також захищає порошок від попадання сонячних променів. Купити сублімований апельсин допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Сублімований апельсин надає кондитерській масі характерні органолептичні якості - приємний цитрусовий аромат і смак, а також жовтуватий відтінок. При цьому інгредієнт має невисоку калорійність і повністю натуральний склад. Витрата порошку досить економічна, тому упаковки вагою 50 грам вистачить, щоб приготувати не один кулінарний шедевр. Сублімований апельсин добре поєднується з різними видами шоколаду і підійде для приготування цукерок ручної роботи.
Інгредієнт має високу гігроскопічність, тому його упаковка являє собою фольгований дой-пак, який також захищає порошок від попадання сонячних променів. Купити сублімований апельсин допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Сублімований апельсин надає кондитерській масі характерні органолептичні якості - приємний цитрусовий аромат і смак, а також жовтуватий відтінок. При цьому інгредієнт має невисоку калорійність і повністю натуральний склад. Витрата порошку досить економічна, тому упаковки вагою 50 грам вистачить, щоб приготувати не один кулінарний шедевр. Сублімований апельсин добре поєднується з різними видами шоколаду і підійде для приготування цукерок ручної роботи.
Інгредієнт має високу гігроскопічність, тому його упаковка являє собою фольгований дой-пак, який також захищає порошок від попадання сонячних променів. Купити сублімований апельсин допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах