Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 1550.00 грн
У продажу від: 50 грам
З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.
Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.
Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.
Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.
Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.
Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.
Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.
Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.
Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах