Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Альбумін

Арт: 127002
(2 відкликання)
Наявність: Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.17кг

Сухий яєчний білок або альбумін має ті ж корисні властивості, що і куряче яйце, але зберігати і використовувати його набагато простіше. Даний продукт багатий протеїном, кальцієм і магнієм, успішно використовується в пекарській і кондитерській справі. Альбумін незамінний при створенні гелів, він є відмінним піноутворювачем для приготування смачного суфле, зефіру або безе.

Ціна за кг: 1550.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
1550.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Італія

З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.

Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.

Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.

Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.

Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Італія

З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.

Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.

Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

З незапам'ятних часів яєчний білок був незамінним продуктом для пекарів і кондитерів. Але короткий термін придатності яєць і деякі складнощі в їх використанні привели кулінарну індустрію до створення альбуміну або сухого яєчного білка. Даний порошок отримують шляхом сушки яєць в кілька етапів. Альбумін має ряд переваг перед свіжим білком: тривалий термін зберігання і відсутність ризику потрапляння шкаралупи або жовтка в блюдо. Також сухий яєчний білок є джерелом поживного протеїну, магнію і кальцію. Харчова цінність альбуміну 336 ккал на 100 грам продукту.

Альбумін успішно використовується у всіх стравах, рецептура яких передбачає свіжий яєчний білок. Його відновлюють, розводячи в воді на деякий час перед приготуванням. Завдяки своїй здатності утримувати цукор і утворювати стійку піну, сухий яєчний білок незамінний для приготування безе і меренги, а також кремів, суфле і елементів декору. Розчинений у воді альбумін утворює стабільний прозорий гель, а при збиванні стає сніжно-білим.

Купити альбумін в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Альбумін
Альбумін
Арт: 127002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.17кг
Сухий яєчний білок або альбумін має ті ж корисні властивості, що і куряче яйце, але зберігати і вико...
1550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах