Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ферментований житній солод

Арт: 103004
(4 відкликання)
Наявність: Немає в наявності

Солодові продукти отримали популярність в хлібопекарській справі завдяки здатності надавати випічці ласий зовнішній вигляд, впізнаваний смак і неповторний аромат. Солод житній Брянський є незамінною складовою рецептур багатьох сортів хліба, наприклад, Бородинського та Карельського.

Ціна за кг: 100.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
100.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Росія
Термін зберігання
12 місяців

Для отримання солоду Брянського зерна жита проходять кілька технологічних етапів: пророщування, ферментація, сушка та подрібнення. Процес ферментації, який часто називають томлінням, як і процес сушіння, здійснюється при дії високих температур. Саме на цих стадіях відбувається активне утворення полімерних сполук - меланоідінів, що сприяють появі насиченого бурого кольору. Крім розпізнавального забарвлення солод житній ферментований має ні з чим незрівняний аромат і надає випічці кисло-солодкий присмак.

Варто відзначити, що солод Брянський має низьку ферментативну активність внаслідок впливу температури. Тому найчастіше він використовується саме як ароматична і смакова добавка. Зазвичай солод ферментований вноситься на етапі приготування заварки.

Якщо хочете придбати якісний солод житній Брянський, магазин Пекар-Кондитер пропонує його в будь-якій кількості від 50 грам.

Залиште відгук

Опис

Для отримання солоду Брянського зерна жита проходять кілька технологічних етапів: пророщування, ферментація, сушка та подрібнення. Процес ферментації, який часто називають томлінням, як і процес сушіння, здійснюється при дії високих температур. Саме на цих стадіях відбувається активне утворення полімерних сполук - меланоідінів, що сприяють появі насиченого бурого кольору. Крім розпізнавального забарвлення солод житній ферментований має ні з чим незрівняний аромат і надає випічці кисло-солодкий присмак.

Варто відзначити, що солод Брянський має низьку ферментативну активність внаслідок впливу температури. Тому найчастіше він використовується саме як ароматична і смакова добавка. Зазвичай солод ферментований вноситься на етапі приготування заварки.

Якщо хочете придбати якісний солод житній Брянський, магазин Пекар-Кондитер пропонує його в будь-якій кількості від 50 грам.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Росія
Термін зберігання
12 місяців

Для отримання солоду Брянського зерна жита проходять кілька технологічних етапів: пророщування, ферментація, сушка та подрібнення. Процес ферментації, який часто називають томлінням, як і процес сушіння, здійснюється при дії високих температур. Саме на цих стадіях відбувається активне утворення полімерних сполук - меланоідінів, що сприяють появі насиченого бурого кольору. Крім розпізнавального забарвлення солод житній ферментований має ні з чим незрівняний аромат і надає випічці кисло-солодкий присмак.

Варто відзначити, що солод Брянський має низьку ферментативну активність внаслідок впливу температури. Тому найчастіше він використовується саме як ароматична і смакова добавка. Зазвичай солод ферментований вноситься на етапі приготування заварки.

Якщо хочете придбати якісний солод житній Брянський, магазин Пекар-Кондитер пропонує його в будь-якій кількості від 50 грам.

Залиште відгук

Опис

Для отримання солоду Брянського зерна жита проходять кілька технологічних етапів: пророщування, ферментація, сушка та подрібнення. Процес ферментації, який часто називають томлінням, як і процес сушіння, здійснюється при дії високих температур. Саме на цих стадіях відбувається активне утворення полімерних сполук - меланоідінів, що сприяють появі насиченого бурого кольору. Крім розпізнавального забарвлення солод житній ферментований має ні з чим незрівняний аромат і надає випічці кисло-солодкий присмак.

Варто відзначити, що солод Брянський має низьку ферментативну активність внаслідок впливу температури. Тому найчастіше він використовується саме як ароматична і смакова добавка. Зазвичай солод ферментований вноситься на етапі приготування заварки.

Якщо хочете придбати якісний солод житній Брянський, магазин Пекар-Кондитер пропонує його в будь-якій кількості від 50 грам.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Ферментований житній солод
Ферментований житній солод
Арт: 103004
Немає в наявності
Солодові продукти отримали популярність в хлібопекарській справі завдяки здатності надавати випічці ...
100.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах