Кошик
Ваш кошик порожній!
Для бажаючих отримувати вироби стабільно високої якості, а також скоротити час приготування, рекомендуємо звернути увагу на суміш для випічки мафінів. Крім цих переваг, сухий концентрат збільшить термін зберігання готових виробів за рахунок зниження швидкості окислення жирів.
Ціна за кг: 75.00 грн
У продажу від: 50 грам
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Опис
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Опис
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах