Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 75.00 грн
У продажу від: 50 грам
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Опис
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Опис
Суха суміш для випічки мафінів і кексів є концентратом спеціально підібраних компонентів, що дозволяє максимально спростити і прискорити технологічний процес. Крім комплексного інгредієнта (20% від маси сухих компонентів), окремо необхідно додати рослинну олію, борошно, воду, цукор і яєчний меланж.
Рецептура мафінів з використанням сухого концентрату:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- сухий концентрат - 200 грам
- рослинна олія - 300 грам
- яєчний меланж - 300 грам
- вода - 300 грам
Вихід тіста - 1900 грам.
У чаші все інгредієнти збити на високих оборотах міксера до стабільної системи (5 - 8 хвилин). Розлити тісто у форми, випічку варто проводити при 170 - 180 градусах Цельсія. Залежно від обсягу маси тривалість процесу складе 35 - 40 хвилин.
Суміш для випічки мафінів дозволяє отримати вироби з еластичним м'якушем, що є перевагою для напівфабрикатів, які підлягають наповненню різними начинками.
В магазині Пекар-Кондитер сухі суміші для кондитерських виробів можна купити як в роздріб - від 50 грам, так і оптом - від 10 кілограм.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах