Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Суміш для випікання бісквіта

Арт: 315001
(0 відгуків)
Наявність: Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.00кг

Суміш для випічки бісквіта - це двадцятивідсотковий концентрат бісквітного тіста, який відмінно підійде для пекарень і кафе. Комплексний сухий інгредієнт допоможе заощадити час на приготування виробів і стане основою для широкого асортименту - рулетів, тістечок, тортів.

Ціна за кг: 165.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
165.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців

Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:

- борошно пшеничне в/г - 400 грам

- цукор - 400 грам

 - суха суміш для бісквіта - 200 грам

- яєчний меланж - 500 грам

- вода - 200 грам

Вихід тіста - 1700 грам.

Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.

Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.


Залиште відгук

Опис

Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:

- борошно пшеничне в/г - 400 грам

- цукор - 400 грам

 - суха суміш для бісквіта - 200 грам

- яєчний меланж - 500 грам

- вода - 200 грам

Вихід тіста - 1700 грам.

Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.

Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців

Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:

- борошно пшеничне в/г - 400 грам

- цукор - 400 грам

 - суха суміш для бісквіта - 200 грам

- яєчний меланж - 500 грам

- вода - 200 грам

Вихід тіста - 1700 грам.

Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.

Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.


Залиште відгук

Опис

Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:

- борошно пшеничне в/г - 400 грам

- цукор - 400 грам

 - суха суміш для бісквіта - 200 грам

- яєчний меланж - 500 грам

- вода - 200 грам

Вихід тіста - 1700 грам.

Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.

Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Суміш для випікання бісквіта
Суміш для випікання бісквіта
Арт: 315001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.00кг
Суміш для випічки бісквіта - це двадцятивідсотковий концентрат бісквітного тіста, який відмінно піді...
165.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах