Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 165.00 грн
У продажу від: 50 грам
Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- суха суміш для бісквіта - 200 грам
- яєчний меланж - 500 грам
- вода - 200 грам
Вихід тіста - 1700 грам.
Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.
Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.
Опис
Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- суха суміш для бісквіта - 200 грам
- яєчний меланж - 500 грам
- вода - 200 грам
Вихід тіста - 1700 грам.
Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.
Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.
Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- суха суміш для бісквіта - 200 грам
- яєчний меланж - 500 грам
- вода - 200 грам
Вихід тіста - 1700 грам.
Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.
Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.
Опис
Використовуючи суміш для випічки бісквіта, варто враховувати, що концентрат вимагає додавання таких компонентів, як яєчний меланж, вода, цукор і борошно. Дозування суміші становить 20% до маси сухих компонентів - борошна та цукру. Нижче представлена рецептура виробів:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 400 грам
- суха суміш для бісквіта - 200 грам
- яєчний меланж - 500 грам
- вода - 200 грам
Вихід тіста - 1700 грам.
Всі інгредієнти помістити в чашу міксера, перемішати кілька хвилин при низьких оборотах, щоб уникнути розпилення борошна. Потім інтенсивно збивати масу протягом 5 - 8 хвилин. Заготовки випікати в формах при 180 - 190 градусах Цельсія 30 - 35 хвилин.
Тісто з додаванням концентрату не втрачає своїх структурно-механічних властивостей ще 30 хвилин після закінчення збивання. Вироби відрізняються однорідною і рівномірною пористістю, а також практично не осідають після випікання.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах