Кошик
Ваш кошик порожній!
Повидло з ароматом абрикоса виготовляється на основі яблучного пюре, перетертого з цукром. В харчовій промисловості та хлібопекарському виробництві воно служить у якості наповнювача і прошарку для випічки. При випіканні та заморожуванні продукт зберігає густу консистенцію, аромат, колір та смак.
Яблучне повидло з ароматом абрикоса відрізняється солодкістю, насиченим ароматом і пластичною консистенцією. Його використовують для декорування поверхні відкритих пирогів, печива та булочок, а також для наповнення та прошарування рулетів, тортів і тістечок. Повидло служить начинкою для здобних булочок, пирогів, пряників, пончиків і круасанів. Воно може виконувати функцію клею для готового печива та інших кондитерських виробів. У харчовій промисловості повидло застосовують і як основу для приготування зефіру та суфле.
Наш інтернет-магазин пропонує пекарням оптом купити повидло з ароматом абрикоса від 6 кг. Ми відправляємо продукт у ящику. Зберігається інгредієнт до 6 місяців. Доставку можна оформити в будь-який регіон України. Самовивозом забрати замовлений товар можна в одному з магазинів Пекар-Кондитер у Харкові.
Опис
Яблучне повидло з ароматом абрикоса відрізняється солодкістю, насиченим ароматом і пластичною консистенцією. Його використовують для декорування поверхні відкритих пирогів, печива та булочок, а також для наповнення та прошарування рулетів, тортів і тістечок. Повидло служить начинкою для здобних булочок, пирогів, пряників, пончиків і круасанів. Воно може виконувати функцію клею для готового печива та інших кондитерських виробів. У харчовій промисловості повидло застосовують і як основу для приготування зефіру та суфле.
Наш інтернет-магазин пропонує пекарням оптом купити повидло з ароматом абрикоса від 6 кг. Ми відправляємо продукт у ящику. Зберігається інгредієнт до 6 місяців. Доставку можна оформити в будь-який регіон України. Самовивозом забрати замовлений товар можна в одному з магазинів Пекар-Кондитер у Харкові.
Яблучне повидло з ароматом абрикоса відрізняється солодкістю, насиченим ароматом і пластичною консистенцією. Його використовують для декорування поверхні відкритих пирогів, печива та булочок, а також для наповнення та прошарування рулетів, тортів і тістечок. Повидло служить начинкою для здобних булочок, пирогів, пряників, пончиків і круасанів. Воно може виконувати функцію клею для готового печива та інших кондитерських виробів. У харчовій промисловості повидло застосовують і як основу для приготування зефіру та суфле.
Наш інтернет-магазин пропонує пекарням оптом купити повидло з ароматом абрикоса від 6 кг. Ми відправляємо продукт у ящику. Зберігається інгредієнт до 6 місяців. Доставку можна оформити в будь-який регіон України. Самовивозом забрати замовлений товар можна в одному з магазинів Пекар-Кондитер у Харкові.
Опис
Яблучне повидло з ароматом абрикоса відрізняється солодкістю, насиченим ароматом і пластичною консистенцією. Його використовують для декорування поверхні відкритих пирогів, печива та булочок, а також для наповнення та прошарування рулетів, тортів і тістечок. Повидло служить начинкою для здобних булочок, пирогів, пряників, пончиків і круасанів. Воно може виконувати функцію клею для готового печива та інших кондитерських виробів. У харчовій промисловості повидло застосовують і як основу для приготування зефіру та суфле.
Наш інтернет-магазин пропонує пекарням оптом купити повидло з ароматом абрикоса від 6 кг. Ми відправляємо продукт у ящику. Зберігається інгредієнт до 6 місяців. Доставку можна оформити в будь-який регіон України. Самовивозом забрати замовлений товар можна в одному з магазинів Пекар-Кондитер у Харкові.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах