Кошик
Ваш кошик порожній!
Вершковий смак цукерок-ірисок знайомий кожному, тому в лінійці молоковмісних начинок кондитерський наповнювач "Іриска" є одним з найпопулярніших. Додавання до рецептури маргарину допомогло домогтися ідентичних смакових властивостей. Інгредієнт володіє однорідною і досить щільною структурою.
Завдяки властивості зберігати первинні органолептичні якості після теплової обробки, етап наповнення кондитерських виробів можна проводити до випічки виробів. Термостабільність є найважливішою характеристикою при виборі начинки як для домашньої кухні, так і для масового виробництва.
Термін зберігання начинки при температурі від 0 до 10 ˚С становить 6 місяців, а при 10 – 18 ˚С - до 3 місяців, тому краще помістити кондитерський інгредієнт до холодильної камери, попередньо герметично упакувавши його. Магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити наповнювач "Іриска" зі швидкою доставкою по Україні, або ж забрати замовлення самостійно в магазинах Харкова.
Опис
Вершковий смак цукерок-ірисок знайомий кожному, тому в лінійці молоковмісних начинок кондитерський наповнювач "Іриска" є одним з найпопулярніших. Додавання до рецептури маргарину допомогло домогтися ідентичних смакових властивостей. Інгредієнт володіє однорідною і досить щільною структурою.
Завдяки властивості зберігати первинні органолептичні якості після теплової обробки, етап наповнення кондитерських виробів можна проводити до випічки виробів. Термостабільність є найважливішою характеристикою при виборі начинки як для домашньої кухні, так і для масового виробництва.
Термін зберігання начинки при температурі від 0 до 10 ˚С становить 6 місяців, а при 10 – 18 ˚С - до 3 місяців, тому краще помістити кондитерський інгредієнт до холодильної камери, попередньо герметично упакувавши його. Магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити наповнювач "Іриска" зі швидкою доставкою по Україні, або ж забрати замовлення самостійно в магазинах Харкова.
Вершковий смак цукерок-ірисок знайомий кожному, тому в лінійці молоковмісних начинок кондитерський наповнювач "Іриска" є одним з найпопулярніших. Додавання до рецептури маргарину допомогло домогтися ідентичних смакових властивостей. Інгредієнт володіє однорідною і досить щільною структурою.
Завдяки властивості зберігати первинні органолептичні якості після теплової обробки, етап наповнення кондитерських виробів можна проводити до випічки виробів. Термостабільність є найважливішою характеристикою при виборі начинки як для домашньої кухні, так і для масового виробництва.
Термін зберігання начинки при температурі від 0 до 10 ˚С становить 6 місяців, а при 10 – 18 ˚С - до 3 місяців, тому краще помістити кондитерський інгредієнт до холодильної камери, попередньо герметично упакувавши його. Магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити наповнювач "Іриска" зі швидкою доставкою по Україні, або ж забрати замовлення самостійно в магазинах Харкова.
Опис
Вершковий смак цукерок-ірисок знайомий кожному, тому в лінійці молоковмісних начинок кондитерський наповнювач "Іриска" є одним з найпопулярніших. Додавання до рецептури маргарину допомогло домогтися ідентичних смакових властивостей. Інгредієнт володіє однорідною і досить щільною структурою.
Завдяки властивості зберігати первинні органолептичні якості після теплової обробки, етап наповнення кондитерських виробів можна проводити до випічки виробів. Термостабільність є найважливішою характеристикою при виборі начинки як для домашньої кухні, так і для масового виробництва.
Термін зберігання начинки при температурі від 0 до 10 ˚С становить 6 місяців, а при 10 – 18 ˚С - до 3 місяців, тому краще помістити кондитерський інгредієнт до холодильної камери, попередньо герметично упакувавши його. Магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити наповнювач "Іриска" зі швидкою доставкою по Україні, або ж забрати замовлення самостійно в магазинах Харкова.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах