Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно полби - це цінний злаковий продукт, який застосовується в дієтичному, а також в спортивному харчуванні. Воно містить складні вуглеводи, клітковину, легкозасвоюваний білок, широкий спектр вітамінів. Борошно полби дозволяє нормалізувати вагу, знизити рівень холестерину в крові, зміцнити імунітет і налагодити роботу ендокринної та серцево-судинної систем.
У кулінарії застосовується дуже широко - як для виготовлення кондитерських виробів, випічки, млинців і оладок, так і в якості згущувача для вегетаріанських супів або соусів.
Придбати таке борошно високої якості пропонує інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно полби - це цінний злаковий продукт, який застосовується в дієтичному, а також в спортивному харчуванні. Воно містить складні вуглеводи, клітковину, легкозасвоюваний білок, широкий спектр вітамінів. Борошно полби дозволяє нормалізувати вагу, знизити рівень холестерину в крові, зміцнити імунітет і налагодити роботу ендокринної та серцево-судинної систем.
У кулінарії застосовується дуже широко - як для виготовлення кондитерських виробів, випічки, млинців і оладок, так і в якості згущувача для вегетаріанських супів або соусів.
Придбати таке борошно високої якості пропонує інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Борошно полби - це цінний злаковий продукт, який застосовується в дієтичному, а також в спортивному харчуванні. Воно містить складні вуглеводи, клітковину, легкозасвоюваний білок, широкий спектр вітамінів. Борошно полби дозволяє нормалізувати вагу, знизити рівень холестерину в крові, зміцнити імунітет і налагодити роботу ендокринної та серцево-судинної систем.
У кулінарії застосовується дуже широко - як для виготовлення кондитерських виробів, випічки, млинців і оладок, так і в якості згущувача для вегетаріанських супів або соусів.
Придбати таке борошно високої якості пропонує інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно полби - це цінний злаковий продукт, який застосовується в дієтичному, а також в спортивному харчуванні. Воно містить складні вуглеводи, клітковину, легкозасвоюваний білок, широкий спектр вітамінів. Борошно полби дозволяє нормалізувати вагу, знизити рівень холестерину в крові, зміцнити імунітет і налагодити роботу ендокринної та серцево-судинної систем.
У кулінарії застосовується дуже широко - як для виготовлення кондитерських виробів, випічки, млинців і оладок, так і в якості згущувача для вегетаріанських супів або соусів.
Придбати таке борошно високої якості пропонує інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах