Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно волоського горіха - це продукт, який відрізняється високою харчовою цінністю, практично наполовину складається з білка. Також в його складі є корисні жири, які позитивно впливають на організм, харчові волокна, велика кількість жиророзчинних вітамінів. Борошно волоського горіха широко застосовується у французькій і кавказькій кухні. Використовують його як приправу (наприклад, для салатів, каш або закусок), а також при приготуванні соусів і різноманітних підлив. Воно дозволяє надати стравам тонкий аромат і вишуканий горіховий смак з вершковими нотами.
Придбати такий продукт пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно волоського горіха - це продукт, який відрізняється високою харчовою цінністю, практично наполовину складається з білка. Також в його складі є корисні жири, які позитивно впливають на організм, харчові волокна, велика кількість жиророзчинних вітамінів. Борошно волоського горіха широко застосовується у французькій і кавказькій кухні. Використовують його як приправу (наприклад, для салатів, каш або закусок), а також при приготуванні соусів і різноманітних підлив. Воно дозволяє надати стравам тонкий аромат і вишуканий горіховий смак з вершковими нотами.
Придбати такий продукт пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Борошно волоського горіха - це продукт, який відрізняється високою харчовою цінністю, практично наполовину складається з білка. Також в його складі є корисні жири, які позитивно впливають на організм, харчові волокна, велика кількість жиророзчинних вітамінів. Борошно волоського горіха широко застосовується у французькій і кавказькій кухні. Використовують його як приправу (наприклад, для салатів, каш або закусок), а також при приготуванні соусів і різноманітних підлив. Воно дозволяє надати стравам тонкий аромат і вишуканий горіховий смак з вершковими нотами.
Придбати такий продукт пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно волоського горіха - це продукт, який відрізняється високою харчовою цінністю, практично наполовину складається з білка. Також в його складі є корисні жири, які позитивно впливають на організм, харчові волокна, велика кількість жиророзчинних вітамінів. Борошно волоського горіха широко застосовується у французькій і кавказькій кухні. Використовують його як приправу (наприклад, для салатів, каш або закусок), а також при приготуванні соусів і різноманітних підлив. Воно дозволяє надати стравам тонкий аромат і вишуканий горіховий смак з вершковими нотами.
Придбати такий продукт пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах