Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно кунжутне - це насіння рослини, подрібнене практично в порошок. Такий продукт служить першокласним джерелом кальцію, селену, натрію, марганцю, магнію, цинку і заліза. Крім того, в борошні міститься чимало вітамінів, оскільки воно відмінно зберігає всі ті цілющі властивості, які притаманні кунжуту.
Борошно кунжутне застосовується в кулінарії різноманітними способами. Його додають в тісто при випічці хлібобулочних та здобних виробів, вводять в перші страви і соуси, використовують в якості компонента кондитерської продукції.
Щоб придбати таке борошно за максимально привабливою вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно кунжутне - це насіння рослини, подрібнене практично в порошок. Такий продукт служить першокласним джерелом кальцію, селену, натрію, марганцю, магнію, цинку і заліза. Крім того, в борошні міститься чимало вітамінів, оскільки воно відмінно зберігає всі ті цілющі властивості, які притаманні кунжуту.
Борошно кунжутне застосовується в кулінарії різноманітними способами. Його додають в тісто при випічці хлібобулочних та здобних виробів, вводять в перші страви і соуси, використовують в якості компонента кондитерської продукції.
Щоб придбати таке борошно за максимально привабливою вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Борошно кунжутне - це насіння рослини, подрібнене практично в порошок. Такий продукт служить першокласним джерелом кальцію, селену, натрію, марганцю, магнію, цинку і заліза. Крім того, в борошні міститься чимало вітамінів, оскільки воно відмінно зберігає всі ті цілющі властивості, які притаманні кунжуту.
Борошно кунжутне застосовується в кулінарії різноманітними способами. Його додають в тісто при випічці хлібобулочних та здобних виробів, вводять в перші страви і соуси, використовують в якості компонента кондитерської продукції.
Щоб придбати таке борошно за максимально привабливою вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно кунжутне - це насіння рослини, подрібнене практично в порошок. Такий продукт служить першокласним джерелом кальцію, селену, натрію, марганцю, магнію, цинку і заліза. Крім того, в борошні міститься чимало вітамінів, оскільки воно відмінно зберігає всі ті цілющі властивості, які притаманні кунжуту.
Борошно кунжутне застосовується в кулінарії різноманітними способами. Його додають в тісто при випічці хлібобулочних та здобних виробів, вводять в перші страви і соуси, використовують в якості компонента кондитерської продукції.
Щоб придбати таке борошно за максимально привабливою вартістю, зверніться в інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах