Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно кунжутне - це прекрасний продукт, який широко використовується в кулінарії. Застосовують його для приготування різних десертів, тістечок, випічки. Крім того, його додають у тісто при виготовленні хлібобулочних виробів, здоби. Таке борошно є важливим інгредієнтів багатьох соусів і супів.
Слід підкреслити, що борошно кунжутне відрізняється дуже збалансованим складом і є відмінним джерелом кальцію і інших мікроелементів, а також великої кількості вітамінів. Отримують його шляхом подрібнення зерен кунжуту.
Якщо ви хочете купити таку продукцію, зверніться в магазин Пекар-Кондитер, де вона представлена за привабливою вартістю.
Опис
Борошно кунжутне - це прекрасний продукт, який широко використовується в кулінарії. Застосовують його для приготування різних десертів, тістечок, випічки. Крім того, його додають у тісто при виготовленні хлібобулочних виробів, здоби. Таке борошно є важливим інгредієнтів багатьох соусів і супів.
Слід підкреслити, що борошно кунжутне відрізняється дуже збалансованим складом і є відмінним джерелом кальцію і інших мікроелементів, а також великої кількості вітамінів. Отримують його шляхом подрібнення зерен кунжуту.
Якщо ви хочете купити таку продукцію, зверніться в магазин Пекар-Кондитер, де вона представлена за привабливою вартістю.
Борошно кунжутне - це прекрасний продукт, який широко використовується в кулінарії. Застосовують його для приготування різних десертів, тістечок, випічки. Крім того, його додають у тісто при виготовленні хлібобулочних виробів, здоби. Таке борошно є важливим інгредієнтів багатьох соусів і супів.
Слід підкреслити, що борошно кунжутне відрізняється дуже збалансованим складом і є відмінним джерелом кальцію і інших мікроелементів, а також великої кількості вітамінів. Отримують його шляхом подрібнення зерен кунжуту.
Якщо ви хочете купити таку продукцію, зверніться в магазин Пекар-Кондитер, де вона представлена за привабливою вартістю.
Опис
Борошно кунжутне - це прекрасний продукт, який широко використовується в кулінарії. Застосовують його для приготування різних десертів, тістечок, випічки. Крім того, його додають у тісто при виготовленні хлібобулочних виробів, здоби. Таке борошно є важливим інгредієнтів багатьох соусів і супів.
Слід підкреслити, що борошно кунжутне відрізняється дуже збалансованим складом і є відмінним джерелом кальцію і інших мікроелементів, а також великої кількості вітамінів. Отримують його шляхом подрібнення зерен кунжуту.
Якщо ви хочете купити таку продукцію, зверніться в магазин Пекар-Кондитер, де вона представлена за привабливою вартістю.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах