Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно гороху - це продукт, який отримують шляхом подрібнення висушених зерен гороху. Такий продукт містить велику кількість білка, різних мінералів і вітамінів. За цими показниками борошно горохове перевершує навіть м'ясо, а його вартість відчутно менша. При цьому слід підкреслити, що даний продукт не містить глютену.
Застосовують таку муку для випічки (в суміші з пшеничним або житнім борошном), приготування різноманітних соусів, підлив, супів або гарнірів. Даний інгредієнт дозволяє підвищити харчову цінність кінцевої продукції.
Придбати якісну горохове борошно за привабливою вартістю пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно гороху - це продукт, який отримують шляхом подрібнення висушених зерен гороху. Такий продукт містить велику кількість білка, різних мінералів і вітамінів. За цими показниками борошно горохове перевершує навіть м'ясо, а його вартість відчутно менша. При цьому слід підкреслити, що даний продукт не містить глютену.
Застосовують таку муку для випічки (в суміші з пшеничним або житнім борошном), приготування різноманітних соусів, підлив, супів або гарнірів. Даний інгредієнт дозволяє підвищити харчову цінність кінцевої продукції.
Придбати якісну горохове борошно за привабливою вартістю пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Борошно гороху - це продукт, який отримують шляхом подрібнення висушених зерен гороху. Такий продукт містить велику кількість білка, різних мінералів і вітамінів. За цими показниками борошно горохове перевершує навіть м'ясо, а його вартість відчутно менша. При цьому слід підкреслити, що даний продукт не містить глютену.
Застосовують таку муку для випічки (в суміші з пшеничним або житнім борошном), приготування різноманітних соусів, підлив, супів або гарнірів. Даний інгредієнт дозволяє підвищити харчову цінність кінцевої продукції.
Придбати якісну горохове борошно за привабливою вартістю пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно гороху - це продукт, який отримують шляхом подрібнення висушених зерен гороху. Такий продукт містить велику кількість білка, різних мінералів і вітамінів. За цими показниками борошно горохове перевершує навіть м'ясо, а його вартість відчутно менша. При цьому слід підкреслити, що даний продукт не містить глютену.
Застосовують таку муку для випічки (в суміші з пшеничним або житнім борошном), приготування різноманітних соусів, підлив, супів або гарнірів. Даний інгредієнт дозволяє підвищити харчову цінність кінцевої продукції.
Придбати якісну горохове борошно за привабливою вартістю пропонує компанія Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах