Кошик
Ваш кошик порожній!
Олію з часнику отримують методом холодного пресування, тобто ні сировину, ні кінцевий продукт не піддаються нагріванню. За рахунок цього вітамінний комплекс рослинного інгредієнта, що відрізняється різноманітністю, не втрачає свою біологічну активність. Також в технологічному процесі отримання олії відсутня стадія рафінації.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує різні варіанти фасування рослинних нерафінованих олій. В літній період - сезон свіжих овочевих салатів - рекомендуємо купити олію часникову нерафіновану з запасом, а саме в фасування 500 грам.
Опис
Олію з часнику отримують методом холодного пресування, тобто ні сировину, ні кінцевий продукт не піддаються нагріванню. За рахунок цього вітамінний комплекс рослинного інгредієнта, що відрізняється різноманітністю, не втрачає свою біологічну активність. Також в технологічному процесі отримання олії відсутня стадія рафінації.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує різні варіанти фасування рослинних нерафінованих олій. В літній період - сезон свіжих овочевих салатів - рекомендуємо купити олію часникову нерафіновану з запасом, а саме в фасування 500 грам.
Олію з часнику отримують методом холодного пресування, тобто ні сировину, ні кінцевий продукт не піддаються нагріванню. За рахунок цього вітамінний комплекс рослинного інгредієнта, що відрізняється різноманітністю, не втрачає свою біологічну активність. Також в технологічному процесі отримання олії відсутня стадія рафінації.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує різні варіанти фасування рослинних нерафінованих олій. В літній період - сезон свіжих овочевих салатів - рекомендуємо купити олію часникову нерафіновану з запасом, а саме в фасування 500 грам.
Опис
Олію з часнику отримують методом холодного пресування, тобто ні сировину, ні кінцевий продукт не піддаються нагріванню. За рахунок цього вітамінний комплекс рослинного інгредієнта, що відрізняється різноманітністю, не втрачає свою біологічну активність. Також в технологічному процесі отримання олії відсутня стадія рафінації.
Магазин Пекар-Кондитер пропонує різні варіанти фасування рослинних нерафінованих олій. В літній період - сезон свіжих овочевих салатів - рекомендуємо купити олію часникову нерафіновану з запасом, а саме в фасування 500 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах