Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 160.00 грн
У продажу від: 50 грам
Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.
Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.
Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.
Опис
Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.
Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.
Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.
Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.
Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.
Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.
Опис
Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.
Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.
Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах