Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Клейковина пшенична (глютен)

Арт: 108001
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Клейковина або глютен все частіше застосовується не тільки в промисловій випічці, але і в домашній. Вона незамінна для борошна з низьким вмістом білків, а також для виробів, що містять у великій кількості висівки або пластівці. Клейковина позитивно впливає на еластичність тіста і полегшує його обробку.

Ціна за кг: 160.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
160.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Польща
Cargill
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
75
вуглеводи, г
9
енергетична цінність, ккал
356
Термін зберігання
24 місяці

Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.

Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої ​​складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.

Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.

Залиште відгук

Опис

Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.

Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої ​​складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.

Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Польща
Cargill
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
75
вуглеводи, г
9
енергетична цінність, ккал
356
Термін зберігання
24 місяці

Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.

Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої ​​складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.

Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.

Залиште відгук

Опис

Високий вміст глютену виявлено в таких злаках, як пшениця і ячмінь, набагато менше її в зернах жита і вівса. Продукт, який представлений в магазині Пекар-Кондитер, виробляється з зерен пшениці, адже в цій сировині знаходиться до 80% клейковини.

Наявність глютену визначає такі важливі показники тесту як еластичність і пружність, від яких безпосередньо залежить легкість обробки заготовок з тіста. Адже останнім часом борошно з низьким вмістом цієї важливої ​​складової - не рідкість, внесення сухої клейковини зможе не тільки підвищити харчову цінність готового виробу, але і полегшити обробку тіста на стадії оброблення. Глютен також часто застосовується в макаронному виробництві і виготовленні таких напівфабрикатів, як пельмені і вареники.

Купити суху пшеничну клейковіну в нашому магазині дуже зручно, адже розфасовка здійснюється від 50 грам, тобто є можливість взяти мінімальну кількість інгредієнта для проби.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Клейковина пшенична (глютен)
Клейковина пшенична (глютен)
Арт: 108001
Немає в наявності
Клейковина або глютен все частіше застосовується не тільки в промисловій випічці, але і в домашній. ...
160.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах