Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 95.00 грн
У продажу від: 50 грам
Глазур-помадка на основі цукрової пудри і яєчного альбуміну призначена для обробки поверхні пончиків, пасхальної продукції, виробів типу «Ромова баба». Глазурована випічка довго зберігає свій зовнішній вигляд, так як нанесена помадка стійка до розтріскування і деформації.
Виробник рекомендує два способи приготування глазурі, в залежності від способу використання.
Для декору: на 1 кг сухої суміші - 100 - 150 мл води.
Для глазурування: на 1 кг сухої суміші - 200 - 250 мл води.
Температура води для обох способів - 65 - 85 ° С. Для приготування напівфабрикату в чашу міксера додати спочатку половину води і суху помадку, і тільки потім - воду, що залишилася. На середній швидкості перемішати до однорідності. Нанесення здійснюється за допомогою пензлика або часткового занурення виробів. Після обробки висихання глазурі відбувається протягом 15 - 30 хвилин.
Купити помадку для декорування в магазині Пекар-Кондитер зручно і вигідно, адже розфасовка товару здійснюється від 50 грам, а забрати замовлення можна в наших магазинах або у відділеннях компанії-перевізника.
Опис
Глазур-помадка на основі цукрової пудри і яєчного альбуміну призначена для обробки поверхні пончиків, пасхальної продукції, виробів типу «Ромова баба». Глазурована випічка довго зберігає свій зовнішній вигляд, так як нанесена помадка стійка до розтріскування і деформації.
Виробник рекомендує два способи приготування глазурі, в залежності від способу використання.
Для декору: на 1 кг сухої суміші - 100 - 150 мл води.
Для глазурування: на 1 кг сухої суміші - 200 - 250 мл води.
Температура води для обох способів - 65 - 85 ° С. Для приготування напівфабрикату в чашу міксера додати спочатку половину води і суху помадку, і тільки потім - воду, що залишилася. На середній швидкості перемішати до однорідності. Нанесення здійснюється за допомогою пензлика або часткового занурення виробів. Після обробки висихання глазурі відбувається протягом 15 - 30 хвилин.
Купити помадку для декорування в магазині Пекар-Кондитер зручно і вигідно, адже розфасовка товару здійснюється від 50 грам, а забрати замовлення можна в наших магазинах або у відділеннях компанії-перевізника.
Глазур-помадка на основі цукрової пудри і яєчного альбуміну призначена для обробки поверхні пончиків, пасхальної продукції, виробів типу «Ромова баба». Глазурована випічка довго зберігає свій зовнішній вигляд, так як нанесена помадка стійка до розтріскування і деформації.
Виробник рекомендує два способи приготування глазурі, в залежності від способу використання.
Для декору: на 1 кг сухої суміші - 100 - 150 мл води.
Для глазурування: на 1 кг сухої суміші - 200 - 250 мл води.
Температура води для обох способів - 65 - 85 ° С. Для приготування напівфабрикату в чашу міксера додати спочатку половину води і суху помадку, і тільки потім - воду, що залишилася. На середній швидкості перемішати до однорідності. Нанесення здійснюється за допомогою пензлика або часткового занурення виробів. Після обробки висихання глазурі відбувається протягом 15 - 30 хвилин.
Купити помадку для декорування в магазині Пекар-Кондитер зручно і вигідно, адже розфасовка товару здійснюється від 50 грам, а забрати замовлення можна в наших магазинах або у відділеннях компанії-перевізника.
Опис
Глазур-помадка на основі цукрової пудри і яєчного альбуміну призначена для обробки поверхні пончиків, пасхальної продукції, виробів типу «Ромова баба». Глазурована випічка довго зберігає свій зовнішній вигляд, так як нанесена помадка стійка до розтріскування і деформації.
Виробник рекомендує два способи приготування глазурі, в залежності від способу використання.
Для декору: на 1 кг сухої суміші - 100 - 150 мл води.
Для глазурування: на 1 кг сухої суміші - 200 - 250 мл води.
Температура води для обох способів - 65 - 85 ° С. Для приготування напівфабрикату в чашу міксера додати спочатку половину води і суху помадку, і тільки потім - воду, що залишилася. На середній швидкості перемішати до однорідності. Нанесення здійснюється за допомогою пензлика або часткового занурення виробів. Після обробки висихання глазурі відбувається протягом 15 - 30 хвилин.
Купити помадку для декорування в магазині Пекар-Кондитер зручно і вигідно, адже розфасовка товару здійснюється від 50 грам, а забрати замовлення можна в наших магазинах або у відділеннях компанії-перевізника.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах