Кошик
Ваш кошик порожній!
Помадка «Цитрусова італійська» стане в нагоді для декору пасхальної випічки і не тільки. Такі кондитерські вироби як ромова баба або пончики отримають естетичний зовнішній вигляд і легкий цитрусовий аромат завдяки цукровій глазурі. Для її приготування досить з'єднати суху суміш з водою і розмішати до однорідності.
Ціна за кг: 95.00 грн
У продажу від: 50 грам
Цукрова помадка підійде для глазурування будь-яких здобних виробів - ромової баби, пончиків, великодньої випічки, а також для декору печива. Готова глазур має однорідну консистенцію без грудочок і легко розподіляється по поверхні кондитерського виробу. Для її нанесення можна скористатися силіконовим пензлем або просто занурити частина виробу в приготований напівфабрикат. Під час зберігання покриття не тріскається і не обсипається.
Для декору 1 кг сухої суміші необхідно з'єднати з 100 - 150 мл води. Глазурування ж слід проводити більш текучої помадкою, тому кількість води потрібно збільшити до 200 - 250 мл. В обох випадках температура рідини повинна становити 65 - 85 °С.
Для того щоб купити глазур-помадку цитрусову, досить залишити замовлення на сайті, вибравши необхідну кількість інгредієнта від 50 грам. Доставка Новою поштою та Укрпоштою здійснюється за цінами логістичної служби.
Опис
Цукрова помадка підійде для глазурування будь-яких здобних виробів - ромової баби, пончиків, великодньої випічки, а також для декору печива. Готова глазур має однорідну консистенцію без грудочок і легко розподіляється по поверхні кондитерського виробу. Для її нанесення можна скористатися силіконовим пензлем або просто занурити частина виробу в приготований напівфабрикат. Під час зберігання покриття не тріскається і не обсипається.
Для декору 1 кг сухої суміші необхідно з'єднати з 100 - 150 мл води. Глазурування ж слід проводити більш текучої помадкою, тому кількість води потрібно збільшити до 200 - 250 мл. В обох випадках температура рідини повинна становити 65 - 85 °С.
Для того щоб купити глазур-помадку цитрусову, досить залишити замовлення на сайті, вибравши необхідну кількість інгредієнта від 50 грам. Доставка Новою поштою та Укрпоштою здійснюється за цінами логістичної служби.
Цукрова помадка підійде для глазурування будь-яких здобних виробів - ромової баби, пончиків, великодньої випічки, а також для декору печива. Готова глазур має однорідну консистенцію без грудочок і легко розподіляється по поверхні кондитерського виробу. Для її нанесення можна скористатися силіконовим пензлем або просто занурити частина виробу в приготований напівфабрикат. Під час зберігання покриття не тріскається і не обсипається.
Для декору 1 кг сухої суміші необхідно з'єднати з 100 - 150 мл води. Глазурування ж слід проводити більш текучої помадкою, тому кількість води потрібно збільшити до 200 - 250 мл. В обох випадках температура рідини повинна становити 65 - 85 °С.
Для того щоб купити глазур-помадку цитрусову, досить залишити замовлення на сайті, вибравши необхідну кількість інгредієнта від 50 грам. Доставка Новою поштою та Укрпоштою здійснюється за цінами логістичної служби.
Опис
Цукрова помадка підійде для глазурування будь-яких здобних виробів - ромової баби, пончиків, великодньої випічки, а також для декору печива. Готова глазур має однорідну консистенцію без грудочок і легко розподіляється по поверхні кондитерського виробу. Для її нанесення можна скористатися силіконовим пензлем або просто занурити частина виробу в приготований напівфабрикат. Під час зберігання покриття не тріскається і не обсипається.
Для декору 1 кг сухої суміші необхідно з'єднати з 100 - 150 мл води. Глазурування ж слід проводити більш текучої помадкою, тому кількість води потрібно збільшити до 200 - 250 мл. В обох випадках температура рідини повинна становити 65 - 85 °С.
Для того щоб купити глазур-помадку цитрусову, досить залишити замовлення на сайті, вибравши необхідну кількість інгредієнта від 50 грам. Доставка Новою поштою та Укрпоштою здійснюється за цінами логістичної служби.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах