1. Один з найпопулярніших видів пасхального декору - кондитерська посипка. І якщо раніше верхівки виробів прикрашали традиційною «паличкою» або різнобарвною нонпареллю, то на сьогоднішній день можна скористатися усім різноманіттям асортименту. Ми пропонуємо звернути вашу увагу на цукрові перлини. Цей вид посипки поєднується з будь-яким кольором глазурі та чудово виглядає як самостійна прикраса.
2. Ніжні хмаринки з маршмеллоу стануть лаконічною прикрасою будь-якої паски. Шматочки солодощів найкраще закріпити на тільки-но нанесену глазур. Сам процес не займе багато часу, а результат точно сподобається шанувальникам мінімалістичного декору. Особливо легко й повітряно виглядають вироби, прикрашені маршмеллоу та помадкою в світлих тонах.
3. Останнім часом все частіше можна зустріти повну відсутність декору на пасці. В цьому випадку верхівку тістової заготовки перед відправкою до печі можна надрізати навхрест. Нерівна поверхня з вкрапленнями цукатів або родзинок буде виглядати лаконічно та оригінально. Якщо ж ви вирішили прикрасити паску глазур'ю або шоколадом, у якості акценту радимо використовувати сушені або живі квіти.
4. Кондитерський мох або молекулярний бісквіт - яскраве та ефектне доповнення будь-якої композиції. Декор підійде не тільки для великодньої випічки, але й для інших кондитерських виробів. За допомогою харчового барвника приготованому в домашніх умовах бісквіту можна надати будь-який відтінок.
5. Топери не так давно з'явилися в асортименті нашого магазину, але вже встигли знайти своїх шанувальників. Готова тематична прикраса з натурального дерева легко поєднується з іншими елементами декору. Щоб самому створити топпер, який можна побачити на першому фото, потрібно докласти трохи зусиль. Він уявляє собою пасхальне яйце з пряникового тіста, закріплене на довгій дерев'яній шпажці. Декорувати такий виріб найкраще айсінгом, прикрасивши незастиглу поверхню розсипом цукрової посипки.