Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

5 ідей для декору пасок

5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок
5 ідей для декору пасок

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрові перлини золоті 5 мм
Цукрові перлини золоті 5 мм
Арт: 307003
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.53кг
Цукрові перлини золоті  5 мм - чудовий їстівний декор для тортів, десертів, випічки, кулінарних...
850.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрові перлини срібні 2 мм
Цукрові перлини срібні 2 мм
Арт: 307006
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 4.04кг
Цукрові перлини срібні 2 мм з відливом і блиском стануть прекрасним доповненням до кондитерських вир...
1400.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Маршмеллоу міні білі, 100 г
Маршмеллоу міні білі, 100 г
Арт: 686004
В наявності
Маршмеллоу - це не тільки традиційна добавка до гарячих напоїв, наприклад, какао або кави. Повітряні...
50.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Топер для паски Крашанка
Топер для паски Крашанка
Арт: 792015
Немає в наявності
Дерев'яні топери - ідеальна прикраса пасхальної продукції, яку можна успішно комбінувати з іншими ви...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Арт: 65016
В наявності
Помадка «Цитрусова італійська» стане в нагоді для декору пасхальної випічки і не тільки. Такі кондит...
95.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазур-помадка Шоколатье
Глазур-помадка Шоколатье
Арт: 65017
В наявності
Суха суміш для приготування шоколадної помадки - вигідне рішення для дому, кафе або великого виробни...
120.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

1. Один з найпопулярніших видів пасхального декору - кондитерська посипка. І якщо раніше верхівки виробів прикрашали традиційною «паличкою» або різнобарвною нонпареллю, то на сьогоднішній день можна скористатися усім різноманіттям асортименту. Ми пропонуємо звернути вашу увагу на цукрові перлини. Цей вид посипки поєднується з будь-яким кольором глазурі та чудово виглядає як самостійна прикраса.

2. Ніжні хмаринки з маршмеллоу стануть лаконічною прикрасою будь-якої паски. Шматочки солодощів найкраще закріпити на тільки-но нанесену глазур. Сам процес не займе багато часу, а результат точно сподобається шанувальникам мінімалістичного декору. Особливо легко й повітряно виглядають вироби, прикрашені маршмеллоу та помадкою в світлих тонах.

3. Останнім часом все частіше можна зустріти повну відсутність декору на пасці. В цьому випадку верхівку тістової заготовки перед відправкою до печі можна надрізати навхрест. Нерівна поверхня з вкрапленнями цукатів або родзинок буде виглядати лаконічно та оригінально. Якщо ж ви вирішили прикрасити паску глазур'ю або шоколадом, у якості акценту радимо використовувати сушені або живі квіти.

4. Кондитерський мох або молекулярний бісквіт - яскраве та ефектне доповнення будь-якої композиції. Декор підійде не тільки для великодньої випічки, але й для інших кондитерських виробів. За допомогою харчового барвника приготованому в домашніх умовах бісквіту можна надати будь-який відтінок.

5. Топери не так давно з'явилися в асортименті нашого магазину, але вже встигли знайти своїх шанувальників. Готова тематична прикраса з натурального дерева легко поєднується з іншими елементами декору. Щоб самому створити топпер, який можна побачити на першому фото, потрібно докласти трохи зусиль. Він уявляє собою пасхальне яйце з пряникового тіста, закріплене на довгій дерев'яній шпажці. Декорувати такий виріб найкраще айсінгом, прикрасивши незастиглу поверхню розсипом цукрової посипки.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах