Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ванільна паска на вершковому маслі

Ванільна паска на вершковому маслі
Ванільна паска на вершковому маслі

Складові

Ізюм
350 грам
Ванілін
14 грам
Вершкове масло
360 грам
Вода
600 грам
Пресовані дріжджі
80 грам
Пшеничне борошно
1.5 кілограма
Сіль
14 грам
Суміш для випікання пасок
150 грам
Цукор
370 грам

Час приготування: 4 години

Складність: складно

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Дріжджі хлібопекарські пресовані, 100 г
Дріжджі хлібопекарські пресовані, 100 г
Арт: 51014
В наявності
Дріжджі хлібопекарські пресовані в зручній фасовці 100 грам незамінні на домашній кухні. Спеціальний...
10.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Родзинки світлі
Родзинки світлі
Арт: 42003
В наявності
Цей інгредієнт незамінний у виготовленні безлічі хлібобулочних продуктів, а також в кондитерській сп...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 5 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 5 кг
Арт: 36012
Немає в наявності
Запорука смачної, пишної і ароматної випічки - якісні інгредієнти, такі, як борошно пшеничне від тор...
104.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Суміш для випікання пасок
Суміш для випікання пасок
Арт: 112001
Немає в наявності
Суха суміш для випічки паски незамінна для пекарень в передсвятковий період. Комплексний хлібопекарс...
125.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Форма паперова для паски Вишиванка №5 на 300 г
Форма паперова для паски Вишиванка №5 на 300 г
Арт: 437004
Немає в наявності
Практичним рішенням для випічки пасок стануть одноразові паперові форми від бренду «Украса», розрахо...
3.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Форма паперова для паски Вишиванка №2 на 500 г
Форма паперова для паски Вишиванка №2 на 500 г
Арт: 438002
Немає в наявності
Одноразові паперові форми «Вишиванка» - практичне рішення для випічки пасок. Малюнок у вигляді тради...
4.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Арт: 65016
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.52кг
Помадка «Цитрусова італійська» стане в нагоді для декору пасхальної випічки і не тільки. Такі кондит...
95.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазур-помадка Шоколатье
Глазур-помадка Шоколатье
Арт: 65017
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.80кг
Суха суміш для приготування шоколадної помадки - вигідне рішення для дому, кафе або великого виробни...
120.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Ванілін дрібнокристалічний
Ванілін дрібнокристалічний
Арт: 337002
Немає в наявності
Дрібнокристалічний ванілін - це білий порошок з інтенсивним ароматом ванілі. Подібний ступінь подріб...
1150.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Для приготування опари в глибокій ємності з'єднати такі компоненти:

     • пшеничне борошно в/г - 1 кг

     • суміш для паски - 150 г

     • дріжджі - 80 г

     • сіль - 14 г

     • цукор - 185 г

     • вершкове масло - 180 г

     • вода - 600 г

2. Ємність з напівфабрикатом, накривши тканинною серветкою, залишити в теплому місці на 1 годину.

3. По закінченню процесу бродіння додати до опари інші інгредієнти:

     • пшеничне борошно в/г - 500 г

     • вершкове масло - 180 г

     • цукор - 185 г

     • ванілін - 14 г

     • родзинки - 350 г

4. Для того щоб тісто піднялося, залишаємо його в теплі ще на 1 годину.

5. Напівфабрикат розділити на заготовки вагою 300 - 500 грам. Форми заповнити тістом наполовину і знову відправити в тепле місце для вистоювання (1 година). За цей час заготовки повинні збільшитися в об'ємі в два рази.

6. Випічку проводити при температурі 180 - 190 °С протягом 28 - 38 хвилин в залежності від ваги пасок.

Як декор радимо використовувати спеціальну глазур - цитрусову або шоколадну. До сухої суміші необхідно всього лише додати воду і взбити міксером протягом 5 хвилин - помадка готова до використання!


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах