Приготування:
1. Для приготування опари в глибокій ємності з'єднати такі компоненти:
• пшеничне борошно в/г - 1 кг
• суміш для паски - 150 г
• дріжджі - 80 г
• сіль - 14 г
• цукор - 185 г
• вершкове масло - 180 г
• вода - 600 г
2. Ємність з напівфабрикатом, накривши тканинною серветкою, залишити в теплому місці на 1 годину.
3. По закінченню процесу бродіння додати до опари інші інгредієнти:
• пшеничне борошно в/г - 500 г
• вершкове масло - 180 г
• цукор - 185 г
• ванілін - 14 г
• родзинки - 350 г
4. Для того щоб тісто піднялося, залишаємо його в теплі ще на 1 годину.
5. Напівфабрикат розділити на заготовки вагою 300 - 500 грам. Форми заповнити тістом наполовину і знову відправити в тепле місце для вистоювання (1 година). За цей час заготовки повинні збільшитися в об'ємі в два рази.
6. Випічку проводити при температурі 180 - 190 °С протягом 28 - 38 хвилин в залежності від ваги пасок.
Як декор радимо використовувати спеціальну глазур - цитрусову або шоколадну. До сухої суміші необхідно всього лише додати воду і взбити міксером протягом 5 хвилин - помадка готова до використання!