Поєднання цукрової помадки для тортів та паски з ніжним смаком ожини стане ідеальним декором для кондитерської випічки. Ромова баба або пончики набудуть не тільки естетичного вигляду, але й легкого аромату ожини завдяки цій цукровій глазурі. Для приготування просто з'єднайте суху суміш із водою (при температурі рідини від 65 до 85 °C) і збийте до однорідності.
скоротити тривалість та спростити технологічний процес приготування помадки;
забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;
скоротити тривалість декорування готових виробів;
надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання, залишається м’якою упродовж терміну зберігання виробів);
отримати продукт стабільно високої якості.
Опис
Використання такої суміші дозволить Вам:
скоротити тривалість та спростити технологічний процес приготування помадки;
забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;
скоротити тривалість декорування готових виробів;
надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання, залишається м’якою упродовж терміну зберігання виробів);
скоротити тривалість та спростити технологічний процес приготування помадки;
забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;
скоротити тривалість декорування готових виробів;
надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання, залишається м’якою упродовж терміну зберігання виробів);
отримати продукт стабільно високої якості.
Опис
Використання такої суміші дозволить Вам:
скоротити тривалість та спростити технологічний процес приготування помадки;
забезпечити стабільність та якість готового напівфабрикату;
скоротити тривалість декорування готових виробів;
надати готовим виробам привабливого зовнішнього вигляду (готова помадка не розтріскується, не змінює колір в процесі зберігання, залишається м’якою упродовж терміну зберігання виробів);
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах