Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Закваска для хліба пшенична суха SugrA-roma Durum Intense, Dr. Suwelack, 250 г

Арт: 882001
(2 відкликання)
Наявність: В наявності

Закваска для хліба пшенична суха відмінно підійде для домашньої корисної випічки або для професійної пекарні. Хліб, приготований з використанням закваски більш корисний і легко засвоюваний. Використовувати з дріжджами!


шт
Сумма:
60.00 грн
Упаковка
Zip-пакет
250 г
Виробник
Германія
Dr. Suwelack
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
17.8
жири, г
4.3
вуглеводи, г
57.4
енергетична цінність, ккал
376
Термін зберігання
12 місяців
в закритій оригінальній упаковці при зберіганні в прохолодному (15-25°С), сухому (<65% відносної вологості) і темному місці.
Додаткові характеристики
Склад
борошно з твердої пшениці, вода, стартові культури.
Спосіб приготування
Рекомендоване дозування 2 - 4% до маси борошна. Додавати під час замісу тіста в борошно. Використовувати з дріжджами!

Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!

Залиште відгук

Опис

Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!

Упаковка
Zip-пакет
250 г
Виробник
Германія
Dr. Suwelack
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
17.8
жири, г
4.3
вуглеводи, г
57.4
енергетична цінність, ккал
376
Термін зберігання
12 місяців
в закритій оригінальній упаковці при зберіганні в прохолодному (15-25°С), сухому (<65% відносної вологості) і темному місці.
Додаткові характеристики
Склад
борошно з твердої пшениці, вода, стартові культури.
Спосіб приготування
Рекомендоване дозування 2 - 4% до маси борошна. Додавати під час замісу тіста в борошно. Використовувати з дріжджами!

Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!

Залиште відгук

Опис

Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Закваска для хліба пшенична суха SugrA-roma Durum Intense, Dr. Suwelack, 250 г
Закваска для хліба пшенична суха SugrA-roma Durum Intense, Dr. Suwelack, 250 г
Арт: 882001
В наявності
Закваска для хліба пшенична суха відмінно підійде для домашньої корисної випічки або для професійної...
60.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах