Кошик
Ваш кошик порожній!
Закваска для хліба пшенична суха відмінно підійде для домашньої корисної випічки або для професійної пекарні. Хліб, приготований з використанням закваски більш корисний і легко засвоюваний. Використовувати з дріжджами!
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Опис
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Опис
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах