Кошик
Ваш кошик порожній!
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Опис
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Опис
Закваска для хліба пшенична суха виробляється природним чином шляхом молочнокислого бродіння бактерій. Ніяких хімічних добавок не застосовується. Хліб, виготовлений на основі закваски легко засвоюється, має приємний смак з легкою кислинкою без стороннього запаху. Скоринка у хліба виходить щільна і хрустка, а м'якоть пориста і приємна на дотик. За допомогою закваски хліб можна випікати як в звичайній духовці, побутової хлібопічка, так на професійному пекарському обладнанні. Випічка на основі закваски не викликає неприємних відчуттів в шлунково-кишковому тракті, не псує мікрофлору. Використовуючи закваску для хліба, ви самі контролюєте його склад і можете бути впевнені в якості готової продукції. Використовувати з дріжджами!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах