Кошик
Ваш кошик порожній!
Пшенична закваска Durum Attivо – це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничного закваски, яка виробляється шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає пшеничному хлібу неповторного смаку і аромату, а також хрумкої скоринки. Зверніть увагу – у складі є дріжджі.
Суха суміш «Закваска Durum Attivo» — це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничної закваски, отриманої шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає пшеничному хлібу неповторний смак і аромат, а також сприяє утворенню хрусткої скоринки.
Рекомендоване дозування складає 1-4% сухої суміші від кількості борошна. Вноситься безпосередньо під час замішування тіста разом із борошном. Точне дозування визначається індивідуально, залежно від якості борошна та виду випічки.
Опис
Суха суміш «Закваска Durum Attivo» — це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничної закваски, отриманої шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає пшеничному хлібу неповторний смак і аромат, а також сприяє утворенню хрусткої скоринки.
Рекомендоване дозування складає 1-4% сухої суміші від кількості борошна. Вноситься безпосередньо під час замішування тіста разом із борошном. Точне дозування визначається індивідуально, залежно від якості борошна та виду випічки.
Суха суміш «Закваска Durum Attivo» — це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничної закваски, отриманої шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає пшеничному хлібу неповторний смак і аромат, а також сприяє утворенню хрусткої скоринки.
Рекомендоване дозування складає 1-4% сухої суміші від кількості борошна. Вноситься безпосередньо під час замішування тіста разом із борошном. Точне дозування визначається індивідуально, залежно від якості борошна та виду випічки.
Опис
Суха суміш «Закваска Durum Attivo» — це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі сухої пшеничної закваски, отриманої шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає пшеничному хлібу неповторний смак і аромат, а також сприяє утворенню хрусткої скоринки.
Рекомендоване дозування складає 1-4% сухої суміші від кількості борошна. Вноситься безпосередньо під час замішування тіста разом із борошном. Точне дозування визначається індивідуально, залежно від якості борошна та виду випічки.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах