Кошик
Ваш кошик порожній!
Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!
Опис
Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!
Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!
Опис
Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах