Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Закваска для хліба пшенична рідка, 200 OU, Dr. Suwelack, 300 г

Арт: 882006
(1 відгук)
Наявність: Немає в наявності

Закваска для хліба пшенична рідка - прекрасний вибір для випічки ароматної здоби. Пропонуємо купити рідку закваску для приготування хліба і випікати смачну і корисну випічку. Вона підійде для домашнього застосування і для професійних пекарень. Використовувати з дріжджами!

шт
Сумма:
50.00 грн
Упаковка
пластикова ємність
300 г
Виробник
Германія
Dr. Suwelack
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
1.2
жири, г
0.2
вуглеводи, г
0.9
енергетична цінність, ккал
60
Термін зберігання
12 місяців
в закритій оригінальній упаковці при зберіганні в прохолодному (15-25°С), сухому (<65% відносної вологості) і темному місці.
Додаткові характеристики
Склад
пшенична закваска (вода, пшеничне борошно), ферментована молочна кислота, оцтова кислота.
Спосіб приготування
Рекомендоване дозування 0,5 - 2% до маси борошна. Додавати під час замісу тіста до борошна. Використовувати з дріжджами!

Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!

Залиште відгук

Опис

Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!

Упаковка
пластикова ємність
300 г
Виробник
Германія
Dr. Suwelack
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
1.2
жири, г
0.2
вуглеводи, г
0.9
енергетична цінність, ккал
60
Термін зберігання
12 місяців
в закритій оригінальній упаковці при зберіганні в прохолодному (15-25°С), сухому (<65% відносної вологості) і темному місці.
Додаткові характеристики
Склад
пшенична закваска (вода, пшеничне борошно), ферментована молочна кислота, оцтова кислота.
Спосіб приготування
Рекомендоване дозування 0,5 - 2% до маси борошна. Додавати під час замісу тіста до борошна. Використовувати з дріжджами!

Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!

Залиште відгук

Опис

Натуральна закваска допоможе спекти смачний і корисний хліб. Хліб на основі закваски легко перетравлюється і засвоюється, не залишаючи тяжкості в шлунку. Рідка пшенична хлібна закваска містить молочнокислі бактерії, завдяки чому випічка набуває характерну легку натуральну кислинку. Використовувати рідку хлібну закваску дуже просто. Досить додати її під час замісу тіста в пропорції 0,5-2% до маси борошна. Хліб на основі натуральної закваски благотворно впливає на організм в цілому і особливо на травну систему. Випічка набуває товсту хрустку скоринку і особливий аромат, а м'якоть має пористу структуру. Хліб, приготовлений на заквасці, довго не черствіє і не пліснявіє. Використовувати з дріжджами!

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Закваска для хліба пшенична рідка, 200 OU, Dr. Suwelack, 300 г
Закваска для хліба пшенична рідка, 200 OU, Dr. Suwelack, 300 г
Арт: 882006
Немає в наявності
Закваска для хліба пшенична рідка - прекрасний вибір для випічки ароматної здоби. Пропонуємо купити ...
50.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах