Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Велюр кондитерський червоний, 400 мл

Арт: 790001
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Червоний шоколадний велюр - це популярний вид декору для кондитерських виробів. За допомогою зручного розпилювача маса на основі какао-масла рівномірно розподіляється по поверхні охолодженого десерту або окремого елемента декору. Велюр можна наносити на мусові торти, а також вироби, покриті ганашем або крем-чізом.

шт
Сумма:
725.00 грн
Упаковка
Металева ємність з розпилювачем
400 мл
Виробник
Польща
Polmarkus
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
80.0
вуглеводи, г
0.0
енергетична цінність, ккал
720
Додаткові характеристики
Склад
какао-масло, барвники харчові, пропеллент

Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.

Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.


Залиште відгук

Опис

Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.

Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.


Упаковка
Металева ємність з розпилювачем
400 мл
Виробник
Польща
Polmarkus
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
80.0
вуглеводи, г
0.0
енергетична цінність, ккал
720
Додаткові характеристики
Склад
какао-масло, барвники харчові, пропеллент

Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.

Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.


Залиште відгук

Опис

Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.

Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Велюр кондитерський червоний, 400 мл
Велюр кондитерський червоний, 400 мл
Арт: 790001
Немає в наявності
Червоний шоколадний велюр - це популярний вид декору для кондитерських виробів. За допомогою зручног...
725.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах