Кошик
Ваш кошик порожній!
Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.
Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.
Опис
Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.
Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.
Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.
Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.
Опис
Кондитерський шоколадний велюр від польського бренду «Polmarkus» стане відмінною ідеєю для прикраси святкового десерту. Цей декор представляє собою масу, основним компонентом якої є масло какао. Проходячи через сопло розпилювача, вона перетворюється на дрібну крихту, утворюючи фактурну поверхню. Перед початком декорування слід переконатися в тому, що вироби мають необхідну форму, а також досить охолоджені для нанесення велюру. Балон навпаки необхідно витримати при температурі не нижче 20 °С. Оптимальна відстань для розпилення - 20-25 см від поверхні виробу.
Напередодні Дня всіх закоханих рекомендуємо купити червоний кондитерський спрей-велюр - актуальне рішення для декору святкового десерту. Ємність з пульверизатором об'ємом 400 мл можна замовити на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми забезпечуємо оперативну доставку по Україні, а також пропонуємо послугу самовивозу для жителів Харкова.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах