Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 1400.00 грн
У продажу від: 50 грам
Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.
Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.
Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.
Опис
Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.
Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.
Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.
Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.
Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.
Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.
Опис
Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.
Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.
Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах