Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Агар-агар

Арт: 6001
(1 відгук)
Наявність: В наявності

Агар-агар стане справжньою знахідкою для кулінарів. Ви здивуєтеся, скільки апетитних ласощів можна приготувати, маючи в помічниках цей незвичайний загущувач. Якщо Ви хочете порадувати себе і своїх близьких смачним суфле або конфітюром, Вам варто звернути свою увагу на даних інгредієнт.

Ціна за кг: 1400.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
1400.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Іспанія
ROKO
Термін зберігання
48 місяців
Додаткові характеристики
сила гелю
1200

Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.

Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.

Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.

Залиште відгук

Опис

Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.

Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.

Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Іспанія
ROKO
Термін зберігання
48 місяців
Додаткові характеристики
сила гелю
1200

Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.

Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.

Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.

Залиште відгук

Опис

Агар-агар вперше був виділений з водоростей в Японії, де його відразу ж почали активно використовувати в кулінарії. Пізніше даний загущувач знайшов широке застосування в таких сферах, як приготування мармеладу, зефіру, джему, пастили, різних соусів і не тільки. З його допомогою також можна приготувати такий десерт родом з дитинства, як «Пташине молоко». У нашій країні цей загущувач почав набувати популярності не так давно, але вже багато хто гідно оцінив його.

Будова молекул агар-агар забезпечує його виняткову міцність. Але потрібно враховувати, що повне розчинення відбувається тільки при високих температурах - від 95 до 100 градусів за Цельсієм. Також відмінною здатністю цього загустителя є здатність відновлюватися з гелю після повторного нагрівання. Застигання відбувається досить швидко - вже при 40 градусах за Цельсієм агар-агар перетворюється в щільний гель.

Також необхідно відзначити низькокалорійність даного продукту і відсутність в ньому холестерину, що не залишить байдужим прихильників здорового харчування. Що важливо, агар-агар має нейтральний смак і не додасть Вашим стравам сторонніх присмаків.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Агар-агар
Агар-агар
Арт: 6001
В наявності
Агар-агар стане справжньою знахідкою для кулінарів. Ви здивуєтеся, скільки апетитних ласощів можна п...
1400.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах