Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 1150.00 грн
У продажу від: 50 грам
Сировиною для отримання пектину служать в основному фрукти, які в достатній кількості містять цю речовину. Найчастіше використовують яблука або цитрусові (апельсини, грейпфрути, лимони). Пектин, представлений в магазині Пекар-Кондитер, отримують методом екстракції яблук. Його використання можливе не тільки на домашній кухні, але і в невеликих кондитерських і навіть в масовому харчовому виробництві.
Харчова добавка має властивості, які дозволяють їй утворювати гель, затримувати вологу. У фармацевтиці пектин користується популярністю в якості засобу для капсулювання ліків. Ці властивості дозволяють впроваджувати харчову добавку до технологічних схем приготування начинок для йогуртів, повидла, термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів.
Купити пектин яблучний зручно в нашому магазині, адже ми пропонуємо його у вдалій фасовці від 50 грам без обмеження по сумі замовлення та зі швидкою доставкою.
Опис
Сировиною для отримання пектину служать в основному фрукти, які в достатній кількості містять цю речовину. Найчастіше використовують яблука або цитрусові (апельсини, грейпфрути, лимони). Пектин, представлений в магазині Пекар-Кондитер, отримують методом екстракції яблук. Його використання можливе не тільки на домашній кухні, але і в невеликих кондитерських і навіть в масовому харчовому виробництві.
Харчова добавка має властивості, які дозволяють їй утворювати гель, затримувати вологу. У фармацевтиці пектин користується популярністю в якості засобу для капсулювання ліків. Ці властивості дозволяють впроваджувати харчову добавку до технологічних схем приготування начинок для йогуртів, повидла, термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів.
Купити пектин яблучний зручно в нашому магазині, адже ми пропонуємо його у вдалій фасовці від 50 грам без обмеження по сумі замовлення та зі швидкою доставкою.
Сировиною для отримання пектину служать в основному фрукти, які в достатній кількості містять цю речовину. Найчастіше використовують яблука або цитрусові (апельсини, грейпфрути, лимони). Пектин, представлений в магазині Пекар-Кондитер, отримують методом екстракції яблук. Його використання можливе не тільки на домашній кухні, але і в невеликих кондитерських і навіть в масовому харчовому виробництві.
Харчова добавка має властивості, які дозволяють їй утворювати гель, затримувати вологу. У фармацевтиці пектин користується популярністю в якості засобу для капсулювання ліків. Ці властивості дозволяють впроваджувати харчову добавку до технологічних схем приготування начинок для йогуртів, повидла, термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів.
Купити пектин яблучний зручно в нашому магазині, адже ми пропонуємо його у вдалій фасовці від 50 грам без обмеження по сумі замовлення та зі швидкою доставкою.
Опис
Сировиною для отримання пектину служать в основному фрукти, які в достатній кількості містять цю речовину. Найчастіше використовують яблука або цитрусові (апельсини, грейпфрути, лимони). Пектин, представлений в магазині Пекар-Кондитер, отримують методом екстракції яблук. Його використання можливе не тільки на домашній кухні, але і в невеликих кондитерських і навіть в масовому харчовому виробництві.
Харчова добавка має властивості, які дозволяють їй утворювати гель, затримувати вологу. У фармацевтиці пектин користується популярністю в якості засобу для капсулювання ліків. Ці властивості дозволяють впроваджувати харчову добавку до технологічних схем приготування начинок для йогуртів, повидла, термостабільних наповнювачів для кондитерських виробів.
Купити пектин яблучний зручно в нашому магазині, адже ми пропонуємо його у вдалій фасовці від 50 грам без обмеження по сумі замовлення та зі швидкою доставкою.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах