Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 920.00 грн
У продажу від: 50 грам
Желатин вже давно є невід'ємною частиною кулінарії. Практично безбарвні крупинки дають можливість створювати застиглі холодні закуски і десерти дивовижних форм. Складається желатин з частково денатурованого колагену - білка тваринного походження, який міститься в сполучних тканинах. Він проходить етап сушки і подрібнення, перш ніж його можна буде застосовувати.
Порошкоподібна речовина кремового відтінку перетворюється в прозору жовтувату в'язку масу при контакті навіть з холодною рідиною. Головним показником якості інгредієнта є міцність гелю в грамах по Блюму, що для даного желатину становить 240. Країною-виробником харчового інгредієнта є Німеччина, що гарантує високу якість і безпеку продукту. Желатин являє собою практично безбарвні крупинки з нейтральним смаком. Використовується для приготування холодних закусок, заливних страв, суфле, мармеладу і, звичайно ж, желе, як в домашніх умовах, так і в промислових. Варто звернути увагу на те, що драглеутворювач необхідно додавати до води, а не навпаки. В іншому випадку висока ймовірність утворення грудок, які складно розчинити навіть при нагріванні.
Для того щоб купити желатин в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, необхідно лише зробити замовлення на сайті, вказавши необхідну вагу (від 50 грам) і контактні дані.
Опис
Желатин вже давно є невід'ємною частиною кулінарії. Практично безбарвні крупинки дають можливість створювати застиглі холодні закуски і десерти дивовижних форм. Складається желатин з частково денатурованого колагену - білка тваринного походження, який міститься в сполучних тканинах. Він проходить етап сушки і подрібнення, перш ніж його можна буде застосовувати.
Порошкоподібна речовина кремового відтінку перетворюється в прозору жовтувату в'язку масу при контакті навіть з холодною рідиною. Головним показником якості інгредієнта є міцність гелю в грамах по Блюму, що для даного желатину становить 240. Країною-виробником харчового інгредієнта є Німеччина, що гарантує високу якість і безпеку продукту. Желатин являє собою практично безбарвні крупинки з нейтральним смаком. Використовується для приготування холодних закусок, заливних страв, суфле, мармеладу і, звичайно ж, желе, як в домашніх умовах, так і в промислових. Варто звернути увагу на те, що драглеутворювач необхідно додавати до води, а не навпаки. В іншому випадку висока ймовірність утворення грудок, які складно розчинити навіть при нагріванні.
Для того щоб купити желатин в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, необхідно лише зробити замовлення на сайті, вказавши необхідну вагу (від 50 грам) і контактні дані.
Желатин вже давно є невід'ємною частиною кулінарії. Практично безбарвні крупинки дають можливість створювати застиглі холодні закуски і десерти дивовижних форм. Складається желатин з частково денатурованого колагену - білка тваринного походження, який міститься в сполучних тканинах. Він проходить етап сушки і подрібнення, перш ніж його можна буде застосовувати.
Порошкоподібна речовина кремового відтінку перетворюється в прозору жовтувату в'язку масу при контакті навіть з холодною рідиною. Головним показником якості інгредієнта є міцність гелю в грамах по Блюму, що для даного желатину становить 240. Країною-виробником харчового інгредієнта є Німеччина, що гарантує високу якість і безпеку продукту. Желатин являє собою практично безбарвні крупинки з нейтральним смаком. Використовується для приготування холодних закусок, заливних страв, суфле, мармеладу і, звичайно ж, желе, як в домашніх умовах, так і в промислових. Варто звернути увагу на те, що драглеутворювач необхідно додавати до води, а не навпаки. В іншому випадку висока ймовірність утворення грудок, які складно розчинити навіть при нагріванні.
Для того щоб купити желатин в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, необхідно лише зробити замовлення на сайті, вказавши необхідну вагу (від 50 грам) і контактні дані.
Опис
Желатин вже давно є невід'ємною частиною кулінарії. Практично безбарвні крупинки дають можливість створювати застиглі холодні закуски і десерти дивовижних форм. Складається желатин з частково денатурованого колагену - білка тваринного походження, який міститься в сполучних тканинах. Він проходить етап сушки і подрібнення, перш ніж його можна буде застосовувати.
Порошкоподібна речовина кремового відтінку перетворюється в прозору жовтувату в'язку масу при контакті навіть з холодною рідиною. Головним показником якості інгредієнта є міцність гелю в грамах по Блюму, що для даного желатину становить 240. Країною-виробником харчового інгредієнта є Німеччина, що гарантує високу якість і безпеку продукту. Желатин являє собою практично безбарвні крупинки з нейтральним смаком. Використовується для приготування холодних закусок, заливних страв, суфле, мармеладу і, звичайно ж, желе, як в домашніх умовах, так і в промислових. Варто звернути увагу на те, що драглеутворювач необхідно додавати до води, а не навпаки. В іншому випадку висока ймовірність утворення грудок, які складно розчинити навіть при нагріванні.
Для того щоб купити желатин в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, необхідно лише зробити замовлення на сайті, вказавши необхідну вагу (від 50 грам) і контактні дані.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах