Кошик
Ваш кошик порожній!
Суміш для флорентійського печива допоможе приготувати швидкі та незрівнянні ласощі. За рахунок різноманітності інгредієнтів, які використовуються для даного типу виробів, можна отримати печиво на будь-який смак. Не бійтеся експериментувати з різними сухофруктами, горіхами чи насінням для одержання бажаного ефекту!
Ціна за кг: 160.00 грн
У продажу від: 50 грам
Рецептура сухої суміші розроблена спеціально для приготування флорентіні, козинаків, а також грильяжних прошарків для тортів. У виборі сухофруктів та інгредієнтів для злакової частини виробів ніяких обмежень немає. Можна сміливо використовувати насіння соняшнику, гарбуза, льону, сушену журавлину, кунжут, арахіс, волоські горіхи або фундук. Взаємозамінність компонентів дозволяє отримати величезну різноманітність грильяжних виробів. Що стосується пропорції, виробник рекомендує дотримуватися співвідношення злакової частини до сухої суміші в межах 1:1, 1:2 або 2:1.
Для приготування необхідно лише змішати подрібнені горіхи і сухофрукти з сухою сумішшю, заповнити даним напівфабрикатом силіконові форми та випекти вироби при 190 – 200 градусах в попередньо розігрітій печі 10 - 12 хвилин. Виймати готове печиво з форми необхідно тільки після повного охолодження.
Купити готову суху суміш для флорентійського печива в магазині Пекар-Кондитер можна всього від 50 грам і без мінімальної суми замовлення. У Харкові замовлення можна забрати особисто з фірмових магазинів мережі.
Відгуки про товар
Опис
Рецептура сухої суміші розроблена спеціально для приготування флорентіні, козинаків, а також грильяжних прошарків для тортів. У виборі сухофруктів та інгредієнтів для злакової частини виробів ніяких обмежень немає. Можна сміливо використовувати насіння соняшнику, гарбуза, льону, сушену журавлину, кунжут, арахіс, волоські горіхи або фундук. Взаємозамінність компонентів дозволяє отримати величезну різноманітність грильяжних виробів. Що стосується пропорції, виробник рекомендує дотримуватися співвідношення злакової частини до сухої суміші в межах 1:1, 1:2 або 2:1.
Для приготування необхідно лише змішати подрібнені горіхи і сухофрукти з сухою сумішшю, заповнити даним напівфабрикатом силіконові форми та випекти вироби при 190 – 200 градусах в попередньо розігрітій печі 10 - 12 хвилин. Виймати готове печиво з форми необхідно тільки після повного охолодження.
Купити готову суху суміш для флорентійського печива в магазині Пекар-Кондитер можна всього від 50 грам і без мінімальної суми замовлення. У Харкові замовлення можна забрати особисто з фірмових магазинів мережі.
Рецептура сухої суміші розроблена спеціально для приготування флорентіні, козинаків, а також грильяжних прошарків для тортів. У виборі сухофруктів та інгредієнтів для злакової частини виробів ніяких обмежень немає. Можна сміливо використовувати насіння соняшнику, гарбуза, льону, сушену журавлину, кунжут, арахіс, волоські горіхи або фундук. Взаємозамінність компонентів дозволяє отримати величезну різноманітність грильяжних виробів. Що стосується пропорції, виробник рекомендує дотримуватися співвідношення злакової частини до сухої суміші в межах 1:1, 1:2 або 2:1.
Для приготування необхідно лише змішати подрібнені горіхи і сухофрукти з сухою сумішшю, заповнити даним напівфабрикатом силіконові форми та випекти вироби при 190 – 200 градусах в попередньо розігрітій печі 10 - 12 хвилин. Виймати готове печиво з форми необхідно тільки після повного охолодження.
Купити готову суху суміш для флорентійського печива в магазині Пекар-Кондитер можна всього від 50 грам і без мінімальної суми замовлення. У Харкові замовлення можна забрати особисто з фірмових магазинів мережі.
Відгуки про товар
Опис
Рецептура сухої суміші розроблена спеціально для приготування флорентіні, козинаків, а також грильяжних прошарків для тортів. У виборі сухофруктів та інгредієнтів для злакової частини виробів ніяких обмежень немає. Можна сміливо використовувати насіння соняшнику, гарбуза, льону, сушену журавлину, кунжут, арахіс, волоські горіхи або фундук. Взаємозамінність компонентів дозволяє отримати величезну різноманітність грильяжних виробів. Що стосується пропорції, виробник рекомендує дотримуватися співвідношення злакової частини до сухої суміші в межах 1:1, 1:2 або 2:1.
Для приготування необхідно лише змішати подрібнені горіхи і сухофрукти з сухою сумішшю, заповнити даним напівфабрикатом силіконові форми та випекти вироби при 190 – 200 градусах в попередньо розігрітій печі 10 - 12 хвилин. Виймати готове печиво з форми необхідно тільки після повного охолодження.
Купити готову суху суміш для флорентійського печива в магазині Пекар-Кондитер можна всього від 50 грам і без мінімальної суми замовлення. У Харкові замовлення можна забрати особисто з фірмових магазинів мережі.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Отримай знижку -15%
Підпишись на нашу розсилку.
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах