Кошик
Ваш кошик порожній!
Кондитерські вершки «Crema Da Montare» виробництва Болгарії стануть у пригоді для прикраси тортів, а саме для створення повітряних візерунків та квітів. Маючи в арсеналі насадку необхідної конфігурації (для створення так званих «бордюрів»), бічні поверхні виробів також можна оформити за допомогою збитої маси.
Для прикраси тортів і капкейків кондитери часто вдаються до використання кондитерських вершків - інгредієнта на основі рослинної олії з додаванням невеликої кількості цукру. Перед збиванням, для досягнення необхідної консистенції крему, інгредієнт необхідно охолодити до 6-8 °С і тільки після цього проводити збивання. Вершки, які збільшилися в об’ємі, акуратно помістити в кондитерський мішок, попередньо оснащений насадкою в залежності від необхідного малюнка.
Виробник дає наступні рекомендації по зберіганню інгредієнта: в закритій упаковці - при температурі від 4 до 20 °С - до одного року, у відкритій тарі - не більше 3 діб і виключно в холодильній камері.
Для декору домашнього торта або виробів на замовлення рекомендуємо купити вершки кондитерські в упаковці об'ємом 1 літр. Магазин Пекар-Кондитер швидко доставить замовлення обраним вами логістичним оператором.
Опис
Для прикраси тортів і капкейків кондитери часто вдаються до використання кондитерських вершків - інгредієнта на основі рослинної олії з додаванням невеликої кількості цукру. Перед збиванням, для досягнення необхідної консистенції крему, інгредієнт необхідно охолодити до 6-8 °С і тільки після цього проводити збивання. Вершки, які збільшилися в об’ємі, акуратно помістити в кондитерський мішок, попередньо оснащений насадкою в залежності від необхідного малюнка.
Виробник дає наступні рекомендації по зберіганню інгредієнта: в закритій упаковці - при температурі від 4 до 20 °С - до одного року, у відкритій тарі - не більше 3 діб і виключно в холодильній камері.
Для декору домашнього торта або виробів на замовлення рекомендуємо купити вершки кондитерські в упаковці об'ємом 1 літр. Магазин Пекар-Кондитер швидко доставить замовлення обраним вами логістичним оператором.
Для прикраси тортів і капкейків кондитери часто вдаються до використання кондитерських вершків - інгредієнта на основі рослинної олії з додаванням невеликої кількості цукру. Перед збиванням, для досягнення необхідної консистенції крему, інгредієнт необхідно охолодити до 6-8 °С і тільки після цього проводити збивання. Вершки, які збільшилися в об’ємі, акуратно помістити в кондитерський мішок, попередньо оснащений насадкою в залежності від необхідного малюнка.
Виробник дає наступні рекомендації по зберіганню інгредієнта: в закритій упаковці - при температурі від 4 до 20 °С - до одного року, у відкритій тарі - не більше 3 діб і виключно в холодильній камері.
Для декору домашнього торта або виробів на замовлення рекомендуємо купити вершки кондитерські в упаковці об'ємом 1 літр. Магазин Пекар-Кондитер швидко доставить замовлення обраним вами логістичним оператором.
Опис
Для прикраси тортів і капкейків кондитери часто вдаються до використання кондитерських вершків - інгредієнта на основі рослинної олії з додаванням невеликої кількості цукру. Перед збиванням, для досягнення необхідної консистенції крему, інгредієнт необхідно охолодити до 6-8 °С і тільки після цього проводити збивання. Вершки, які збільшилися в об’ємі, акуратно помістити в кондитерський мішок, попередньо оснащений насадкою в залежності від необхідного малюнка.
Виробник дає наступні рекомендації по зберіганню інгредієнта: в закритій упаковці - при температурі від 4 до 20 °С - до одного року, у відкритій тарі - не більше 3 діб і виключно в холодильній камері.
Для декору домашнього торта або виробів на замовлення рекомендуємо купити вершки кондитерські в упаковці об'ємом 1 літр. Магазин Пекар-Кондитер швидко доставить замовлення обраним вами логістичним оператором.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах