Кошик
Ваш кошик порожній!
Для прикраси десертів, а також надання їм певних смакових ноток, кондитери все частіше вдаються до допомоги спеціальних ароматичних наповнювачів. Сироп «Лісовий горіх» торгової марки «Maribell» - одна з таких добавок. Смак фундука прийнято поєднувати з шоколадом, молочними напоями та кавою.
Сироп «Лісовий горіх» - досить популярний смаковий наповнювач, що використовується в кондитерській та барній справі. Як компонент фраппе або мілкшейка, добавку поєднують з молоком і кавою, а також іншими видами сиропів. Інгредієнт відмінно розчиняється навіть у холодному молоці, трохи підфарбовуючи напій, але не залишаючи ніякого осаду. Для просочення бісквітних коржів також можна використовувати сироп зі смаком фундука - самостійно або в поєднанні з шоколадною добавкою.
Ємності об'ємом 700 мл буде досить для невеликих домашніх потреб, а для місць громадського харчування рекомендуємо купити сироп «Лісовий горіх» з запасом. На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер можна оформити замовлення за кілька хвилин.
Опис
Сироп «Лісовий горіх» - досить популярний смаковий наповнювач, що використовується в кондитерській та барній справі. Як компонент фраппе або мілкшейка, добавку поєднують з молоком і кавою, а також іншими видами сиропів. Інгредієнт відмінно розчиняється навіть у холодному молоці, трохи підфарбовуючи напій, але не залишаючи ніякого осаду. Для просочення бісквітних коржів також можна використовувати сироп зі смаком фундука - самостійно або в поєднанні з шоколадною добавкою.
Ємності об'ємом 700 мл буде досить для невеликих домашніх потреб, а для місць громадського харчування рекомендуємо купити сироп «Лісовий горіх» з запасом. На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер можна оформити замовлення за кілька хвилин.
Сироп «Лісовий горіх» - досить популярний смаковий наповнювач, що використовується в кондитерській та барній справі. Як компонент фраппе або мілкшейка, добавку поєднують з молоком і кавою, а також іншими видами сиропів. Інгредієнт відмінно розчиняється навіть у холодному молоці, трохи підфарбовуючи напій, але не залишаючи ніякого осаду. Для просочення бісквітних коржів також можна використовувати сироп зі смаком фундука - самостійно або в поєднанні з шоколадною добавкою.
Ємності об'ємом 700 мл буде досить для невеликих домашніх потреб, а для місць громадського харчування рекомендуємо купити сироп «Лісовий горіх» з запасом. На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер можна оформити замовлення за кілька хвилин.
Опис
Сироп «Лісовий горіх» - досить популярний смаковий наповнювач, що використовується в кондитерській та барній справі. Як компонент фраппе або мілкшейка, добавку поєднують з молоком і кавою, а також іншими видами сиропів. Інгредієнт відмінно розчиняється навіть у холодному молоці, трохи підфарбовуючи напій, але не залишаючи ніякого осаду. Для просочення бісквітних коржів також можна використовувати сироп зі смаком фундука - самостійно або в поєднанні з шоколадною добавкою.
Ємності об'ємом 700 мл буде досить для невеликих домашніх потреб, а для місць громадського харчування рекомендуємо купити сироп «Лісовий горіх» з запасом. На сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер можна оформити замовлення за кілька хвилин.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах