Кошик
Ваш кошик порожній!
Сироп «Кокос» часто використовується в кав'ярнях і ресторанах, так як є невід'ємною частиною таких напоїв, як піна колада і кокочіно. Для ароматизації коктейлю досить невеликої порції добавки, а однорідна консистенція дозволяє швидко і без осаду розчинити кокосовий сироп в об'ємі рідини. Кондитери також взяли на замітку цю смако-ароматичну добавку - нею просочують заготовки для бісквітного торта, заправляють салати з тропічних фруктів. В якості прикраси і для ароматизації десерту наповнювач можна комбінувати з кокосовою стружкою або чіпсами.
Для невеликих домашніх потреб об'єму 700 мл вистачить надовго, а ось для місць громадського харчування варто замовити відразу кілька пляшок сиропу «Кокос» від «Maribell». Термін зберігання інгредієнта без втрати споживчих якостей - до 18 місяців.
Опис
Сироп «Кокос» часто використовується в кав'ярнях і ресторанах, так як є невід'ємною частиною таких напоїв, як піна колада і кокочіно. Для ароматизації коктейлю досить невеликої порції добавки, а однорідна консистенція дозволяє швидко і без осаду розчинити кокосовий сироп в об'ємі рідини. Кондитери також взяли на замітку цю смако-ароматичну добавку - нею просочують заготовки для бісквітного торта, заправляють салати з тропічних фруктів. В якості прикраси і для ароматизації десерту наповнювач можна комбінувати з кокосовою стружкою або чіпсами.
Для невеликих домашніх потреб об'єму 700 мл вистачить надовго, а ось для місць громадського харчування варто замовити відразу кілька пляшок сиропу «Кокос» від «Maribell». Термін зберігання інгредієнта без втрати споживчих якостей - до 18 місяців.
Сироп «Кокос» часто використовується в кав'ярнях і ресторанах, так як є невід'ємною частиною таких напоїв, як піна колада і кокочіно. Для ароматизації коктейлю досить невеликої порції добавки, а однорідна консистенція дозволяє швидко і без осаду розчинити кокосовий сироп в об'ємі рідини. Кондитери також взяли на замітку цю смако-ароматичну добавку - нею просочують заготовки для бісквітного торта, заправляють салати з тропічних фруктів. В якості прикраси і для ароматизації десерту наповнювач можна комбінувати з кокосовою стружкою або чіпсами.
Для невеликих домашніх потреб об'єму 700 мл вистачить надовго, а ось для місць громадського харчування варто замовити відразу кілька пляшок сиропу «Кокос» від «Maribell». Термін зберігання інгредієнта без втрати споживчих якостей - до 18 місяців.
Опис
Сироп «Кокос» часто використовується в кав'ярнях і ресторанах, так як є невід'ємною частиною таких напоїв, як піна колада і кокочіно. Для ароматизації коктейлю досить невеликої порції добавки, а однорідна консистенція дозволяє швидко і без осаду розчинити кокосовий сироп в об'ємі рідини. Кондитери також взяли на замітку цю смако-ароматичну добавку - нею просочують заготовки для бісквітного торта, заправляють салати з тропічних фруктів. В якості прикраси і для ароматизації десерту наповнювач можна комбінувати з кокосовою стружкою або чіпсами.
Для невеликих домашніх потреб об'єму 700 мл вистачить надовго, а ось для місць громадського харчування варто замовити відразу кілька пляшок сиропу «Кокос» від «Maribell». Термін зберігання інгредієнта без втрати споживчих якостей - до 18 місяців.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах