Кошик
Ваш кошик порожній!
Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.
Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.
Опис
Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.
Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.
Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.
Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.
Опис
Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.
Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах