Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Паста мигдальна без цукру, 80 г

Арт: 739002
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Мигдальна паста без цукру - це подрібнений до однорідної маси горіх, який не має у своєму складі підсолоджувачів чи інших добавок. Для виробництва даного продукту мигдаль злегка обсмажують в потоці гарячого повітря, завдяки чому паста набуває насичений і приємний смак та аромат. Застосовується для приготування десертів і випічки, а також вживається в їжу з тостами, мюслями або гранолою.

шт
Сумма:
90.00 грн
Упаковка
пластикова ємність
80 г
Виробник
Україна
AUMI
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
19.0
жири, г
56.0
вуглеводи, г
21.0
енергетична цінність, ккал
633
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
100% ядро мигдалю

Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.

Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.


Залиште відгук

Опис

Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.

Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.


Упаковка
пластикова ємність
80 г
Виробник
Україна
AUMI
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
19.0
жири, г
56.0
вуглеводи, г
21.0
енергетична цінність, ккал
633
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Склад
100% ядро мигдалю

Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.

Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.


Залиште відгук

Опис

Виробництво пасти з мигдалю бере свій початок від очищеного горіха, який недовго обсмажують за допомогою гарячого повітря. Потім він надходить до подрібнювача, де перетворюється на однорідну по консистенції масу. Смак та аромат мигдалю не спотворений підсолоджувачами та іншими добавками, він насичений і приємний, а що найголовніше - натуральний. Паста є повністю готовим до вживання продуктом і не вимагає додаткової обробки. Харчова цінність - 633 ккал.

Пекарі та кондитери використовують пасту мигдальну без цукру для приготування своїх шедеврів. Даний горіх володіє унікальними ароматичними і смаковими властивостями, які він здатний надати крему, напоями або випічці. Також її можна вживати в чистому вигляді з підсмаженими тостами, хлібцями, кашею або пластівцями. На сайті Пекар-Кондитер купити мигдалеву пасту без цукру від українського виробника "AUMI" можна в двох варіантах фасування.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Паста мигдальна без цукру, 80 г
Паста мигдальна без цукру, 80 г
Арт: 739002
Немає в наявності
Мигдальна паста без цукру - це подрібнений до однорідної маси горіх, який не має у своєму складі під...
90.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах