Кошик
Ваш кошик порожній!
Паста фундучна без цукру є найчистішим джерелом смаку лісового горіха. Для її приготування використовується добірний фундук, який обсмажують і подрібнюють до отримання однорідної маси. У складі даної пасти відсутні підсолоджувачі або добавки, тому її смак максимально натуральний. Яскравий горіховий аромат та легкі фруктові нотки характерні для цього інгредієнта. Паста з фундука без цукру застосовується для приготування безлічі десертів. В першу чергу, вона добре поєднується з топленим шоколадом, так само відмінно проявляє себе в кремах, начинках, цукерках і морозиві. Завдяки даній пасті готовий кондитерський виріб набуває характерного смаку та аромату лісового горіха.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям пасту фундучну без цукру від українського виробника "AUMI" в зручній упаковці вагою 80 грам.
Опис
Паста фундучна без цукру є найчистішим джерелом смаку лісового горіха. Для її приготування використовується добірний фундук, який обсмажують і подрібнюють до отримання однорідної маси. У складі даної пасти відсутні підсолоджувачі або добавки, тому її смак максимально натуральний. Яскравий горіховий аромат та легкі фруктові нотки характерні для цього інгредієнта. Паста з фундука без цукру застосовується для приготування безлічі десертів. В першу чергу, вона добре поєднується з топленим шоколадом, так само відмінно проявляє себе в кремах, начинках, цукерках і морозиві. Завдяки даній пасті готовий кондитерський виріб набуває характерного смаку та аромату лісового горіха.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям пасту фундучну без цукру від українського виробника "AUMI" в зручній упаковці вагою 80 грам.
Паста фундучна без цукру є найчистішим джерелом смаку лісового горіха. Для її приготування використовується добірний фундук, який обсмажують і подрібнюють до отримання однорідної маси. У складі даної пасти відсутні підсолоджувачі або добавки, тому її смак максимально натуральний. Яскравий горіховий аромат та легкі фруктові нотки характерні для цього інгредієнта. Паста з фундука без цукру застосовується для приготування безлічі десертів. В першу чергу, вона добре поєднується з топленим шоколадом, так само відмінно проявляє себе в кремах, начинках, цукерках і морозиві. Завдяки даній пасті готовий кондитерський виріб набуває характерного смаку та аромату лісового горіха.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям пасту фундучну без цукру від українського виробника "AUMI" в зручній упаковці вагою 80 грам.
Опис
Паста фундучна без цукру є найчистішим джерелом смаку лісового горіха. Для її приготування використовується добірний фундук, який обсмажують і подрібнюють до отримання однорідної маси. У складі даної пасти відсутні підсолоджувачі або добавки, тому її смак максимально натуральний. Яскравий горіховий аромат та легкі фруктові нотки характерні для цього інгредієнта. Паста з фундука без цукру застосовується для приготування безлічі десертів. В першу чергу, вона добре поєднується з топленим шоколадом, так само відмінно проявляє себе в кремах, начинках, цукерках і морозиві. Завдяки даній пасті готовий кондитерський виріб набуває характерного смаку та аромату лісового горіха.
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям пасту фундучну без цукру від українського виробника "AUMI" в зручній упаковці вагою 80 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах