Кошик
Ваш кошик порожній!
Смак та аромат горіхової пасти безпосередньо залежить від якості сировини, тому для виробництва своєї продукції торгова марка «AUMI» використовує тільки кращі ядра іранської фісташки. Її обсмажування здійснюється без дотику з нагрітою поверхнею, тому фісташкова паста відрізняється виключно натуральними органолептичними якостями.
Через відсутність цукру та інших добавок натуральна паста з фісташки має характерний зелений колір, а також виражений смак. Ніжна консистенція дозволяє легко намазати інгредієнт на тост або змішати з іншими кондитерськими масами. В кулінарії паста з фісташки є однією з найпопулярніших добавок до морозива або семіфредо. З неї часто готують франжипан - традиційний французький горіховий крем для тарту, печива і тістечок. Фісташкова паста без цукру чудово поєднується з манго та малиною, а в індійській кухні використовується навіть для приготування кави.
Купити горіхову пасту, фісташкову в тому числі, можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. Об’ємна упаковка вагою 300 грам містить 100% подрібненого горіха без добавок і підсолоджувачів.
Опис
Через відсутність цукру та інших добавок натуральна паста з фісташки має характерний зелений колір, а також виражений смак. Ніжна консистенція дозволяє легко намазати інгредієнт на тост або змішати з іншими кондитерськими масами. В кулінарії паста з фісташки є однією з найпопулярніших добавок до морозива або семіфредо. З неї часто готують франжипан - традиційний французький горіховий крем для тарту, печива і тістечок. Фісташкова паста без цукру чудово поєднується з манго та малиною, а в індійській кухні використовується навіть для приготування кави.
Купити горіхову пасту, фісташкову в тому числі, можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. Об’ємна упаковка вагою 300 грам містить 100% подрібненого горіха без добавок і підсолоджувачів.
Через відсутність цукру та інших добавок натуральна паста з фісташки має характерний зелений колір, а також виражений смак. Ніжна консистенція дозволяє легко намазати інгредієнт на тост або змішати з іншими кондитерськими масами. В кулінарії паста з фісташки є однією з найпопулярніших добавок до морозива або семіфредо. З неї часто готують франжипан - традиційний французький горіховий крем для тарту, печива і тістечок. Фісташкова паста без цукру чудово поєднується з манго та малиною, а в індійській кухні використовується навіть для приготування кави.
Купити горіхову пасту, фісташкову в тому числі, можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. Об’ємна упаковка вагою 300 грам містить 100% подрібненого горіха без добавок і підсолоджувачів.
Опис
Через відсутність цукру та інших добавок натуральна паста з фісташки має характерний зелений колір, а також виражений смак. Ніжна консистенція дозволяє легко намазати інгредієнт на тост або змішати з іншими кондитерськими масами. В кулінарії паста з фісташки є однією з найпопулярніших добавок до морозива або семіфредо. З неї часто готують франжипан - традиційний французький горіховий крем для тарту, печива і тістечок. Фісташкова паста без цукру чудово поєднується з манго та малиною, а в індійській кухні використовується навіть для приготування кави.
Купити горіхову пасту, фісташкову в тому числі, можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. Об’ємна упаковка вагою 300 грам містить 100% подрібненого горіха без добавок і підсолоджувачів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах