Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно пшеничне цільнозернове виходить в результаті разового помолу вихідної сировини. При такій технології можливо зберегти зародок і оболонку зерна, в яких міститься маса корисних речовин. Перш за все це достатня кількість клітковини (вона необхідна для повноцінної роботи кишечника), а також білок, широкий спектр мікроелементів, мінералів, різних вітамінів, в основному, групи B. Також борошно пшеничне цільнозернове містить і велику кількість вітаміну E.
Слід підкреслити, що цей продукт набагато корисніший від звичайної білої муки і широко застосовується в дієтичному харчуванні. Придбати його за привабливою вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно пшеничне цільнозернове виходить в результаті разового помолу вихідної сировини. При такій технології можливо зберегти зародок і оболонку зерна, в яких міститься маса корисних речовин. Перш за все це достатня кількість клітковини (вона необхідна для повноцінної роботи кишечника), а також білок, широкий спектр мікроелементів, мінералів, різних вітамінів, в основному, групи B. Також борошно пшеничне цільнозернове містить і велику кількість вітаміну E.
Слід підкреслити, що цей продукт набагато корисніший від звичайної білої муки і широко застосовується в дієтичному харчуванні. Придбати його за привабливою вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Борошно пшеничне цільнозернове виходить в результаті разового помолу вихідної сировини. При такій технології можливо зберегти зародок і оболонку зерна, в яких міститься маса корисних речовин. Перш за все це достатня кількість клітковини (вона необхідна для повноцінної роботи кишечника), а також білок, широкий спектр мікроелементів, мінералів, різних вітамінів, в основному, групи B. Також борошно пшеничне цільнозернове містить і велику кількість вітаміну E.
Слід підкреслити, що цей продукт набагато корисніший від звичайної білої муки і широко застосовується в дієтичному харчуванні. Придбати його за привабливою вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Борошно пшеничне цільнозернове виходить в результаті разового помолу вихідної сировини. При такій технології можливо зберегти зародок і оболонку зерна, в яких міститься маса корисних речовин. Перш за все це достатня кількість клітковини (вона необхідна для повноцінної роботи кишечника), а також білок, широкий спектр мікроелементів, мінералів, різних вітамінів, в основному, групи B. Також борошно пшеничне цільнозернове містить і велику кількість вітаміну E.
Слід підкреслити, що цей продукт набагато корисніший від звичайної білої муки і широко застосовується в дієтичному харчуванні. Придбати його за привабливою вартістю можна в магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах