Кошик
Ваш кошик порожній!
Борошно вівсяне отримують в процесі перемелюванню зерен вівса. Воно зберігає усікорисні властивості цільного зерна. Має легкий молочний колір і смак вівса.
Містить всі цінні речовини, щой овес:
Всі ці речовини пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
Використовується для виготовлення:
Опис
Борошно вівсяне отримують в процесі перемелюванню зерен вівса. Воно зберігає усікорисні властивості цільного зерна. Має легкий молочний колір і смак вівса.
Містить всі цінні речовини, щой овес:
Всі ці речовини пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
Використовується для виготовлення:
Борошно вівсяне отримують в процесі перемелюванню зерен вівса. Воно зберігає усікорисні властивості цільного зерна. Має легкий молочний колір і смак вівса.
Містить всі цінні речовини, щой овес:
Всі ці речовини пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
Використовується для виготовлення:
Опис
Борошно вівсяне отримують в процесі перемелюванню зерен вівса. Воно зберігає усікорисні властивості цільного зерна. Має легкий молочний колір і смак вівса.
Містить всі цінні речовини, щой овес:
Всі ці речовини пришвидшують обмінні процеси і живлять клітини організму.
Використовується для виготовлення:
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах