Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Концентрат квасного сусла 500г

Арт: 73002
(5 відгуків)
Наявність: В наявності

Одним з найбільш затребуваних натуральних напівфабрикатів в хлібопеченні і виробництві борошняних кондитерських виробів є концентрат квасного сусла. Продукт володіє яскраво вираженим ароматом житнього хліба і надає виробам характерного кисло-солодкого смаку.

шт
Сумма:
60.00 грн
Упаковка
пластикова ємність
500 г
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
кислотність, %
20.0
масова частка сухих речовин, %
70.5

Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.

Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.

Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.


Залиште відгук

Опис

Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.

Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.

Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.


Упаковка
пластикова ємність
500 г
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
кислотність, %
20.0
масова частка сухих речовин, %
70.5

Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.

Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.

Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.


Залиште відгук

Опис

Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.

Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.

Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Концентрат квасного сусла 500г
Концентрат квасного сусла 500г
Арт: 73002
В наявності
Одним з найбільш затребуваних натуральних напівфабрикатів в хлібопеченні і виробництві борошняних ко...
60.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах