Кошик
Ваш кошик порожній!
Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.
Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.
Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.
Опис
Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.
Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.
Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.
Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.
Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.
Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.
Опис
Сировиною для виробництва концентрату квасного сусла виступають такі інгредієнти, як житнє борошно і солод - житній та ячмінний. Технологічний процес отримання солодового екстракту являє собою термічну обробку суміші сухих компонентів і води з подальшим уварюванням маси на спеціальних апаратах. Кінцевий продукт має в'язку консистенцію та насичений темний колір, масова частка сухих речовин становить 70.5%.
Крім відмінних смакових якостей, які солодовий екстракт надає випічці, хлібопекарський інгредієнт також активізує процеси бродіння, покращує газоутворення та подовжує термін зберігання і реалізації продукту.
Купити концентрат квасного сусла за доступною ціною можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, оформивши замовлення на сайті та вибравши зручний спосіб доставки та оплати. Розфасовка солодового екстракту здійснюється в пластикові ємності вагою 500 грам, які можна зберігати без втрати споживчих властивостей до 12 місяців при температурі не вище 30 ˚С.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах