Кошик
Ваш кошик порожній!
Суха суміш «Закваска Rye Bread Attivo» - це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі комплексу сухих пшеничних та житніх заквасок, які отримують шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає житньо-пшеничного хліба неповторного смаку та аромату, а також дозволяє легко випікати французькі булочки та багети з ароматною хрусткою скоринкою.
Рекомендоване дозування – 1-4% сухої суміші та від кількості борошна. Суміш додається разом із борошном під час замісу тіста. Точна кількість залежить від якості борошна та типу виробу, тому визначається індивідуально.
Опис
Суха суміш «Закваска Rye Bread Attivo» - це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі комплексу сухих пшеничних та житніх заквасок, які отримують шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає житньо-пшеничного хліба неповторного смаку та аромату, а також дозволяє легко випікати французькі булочки та багети з ароматною хрусткою скоринкою.
Рекомендоване дозування – 1-4% сухої суміші та від кількості борошна. Суміш додається разом із борошном під час замісу тіста. Точна кількість залежить від якості борошна та типу виробу, тому визначається індивідуально.
Суха суміш «Закваска Rye Bread Attivo» - це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі комплексу сухих пшеничних та житніх заквасок, які отримують шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає житньо-пшеничного хліба неповторного смаку та аромату, а також дозволяє легко випікати французькі булочки та багети з ароматною хрусткою скоринкою.
Рекомендоване дозування – 1-4% сухої суміші та від кількості борошна. Суміш додається разом із борошном під час замісу тіста. Точна кількість залежить від якості борошна та типу виробу, тому визначається індивідуально.
Опис
Суха суміш «Закваска Rye Bread Attivo» - це унікальна активна хлібопекарська суміш на основі комплексу сухих пшеничних та житніх заквасок, які отримують шляхом ферментації чистих культур молочнокислих бактерій та дріжджів. Вона надає житньо-пшеничного хліба неповторного смаку та аромату, а також дозволяє легко випікати французькі булочки та багети з ароматною хрусткою скоринкою.
Рекомендоване дозування – 1-4% сухої суміші та від кількості борошна. Суміш додається разом із борошном під час замісу тіста. Точна кількість залежить від якості борошна та типу виробу, тому визначається індивідуально.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах