Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 270.00 грн
У продажу від: 50 грам
Завдяки простоті та зручності у застосуванні, саме сушений та мелений імбир найчастіше використовується в кулинарії. Вміст ефрних олій навіть у сухому інгредієнті складає до 3 %, що забезпечує зберігання своєрідного та стійкого аромату. А за специфічну гостроту смаку відповідає речовина гінгерол. Імбир мелений має жовтувато-сірий колір та невеликий розмір фракції. Його застосування можливе як в соусах і консервації, так і в випічці. За допомогою цієї пряності готують імбирний ель та пиво, а також безліч зігріваючих алкогольних напоїв.
Придбати спецію за вигідною ціною та без мінімальної суми замовлення можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Завдяки простоті та зручності у застосуванні, саме сушений та мелений імбир найчастіше використовується в кулинарії. Вміст ефрних олій навіть у сухому інгредієнті складає до 3 %, що забезпечує зберігання своєрідного та стійкого аромату. А за специфічну гостроту смаку відповідає речовина гінгерол. Імбир мелений має жовтувато-сірий колір та невеликий розмір фракції. Його застосування можливе як в соусах і консервації, так і в випічці. За допомогою цієї пряності готують імбирний ель та пиво, а також безліч зігріваючих алкогольних напоїв.
Придбати спецію за вигідною ціною та без мінімальної суми замовлення можна в магазині Пекар-Кондитер.
Завдяки простоті та зручності у застосуванні, саме сушений та мелений імбир найчастіше використовується в кулинарії. Вміст ефрних олій навіть у сухому інгредієнті складає до 3 %, що забезпечує зберігання своєрідного та стійкого аромату. А за специфічну гостроту смаку відповідає речовина гінгерол. Імбир мелений має жовтувато-сірий колір та невеликий розмір фракції. Його застосування можливе як в соусах і консервації, так і в випічці. За допомогою цієї пряності готують імбирний ель та пиво, а також безліч зігріваючих алкогольних напоїв.
Придбати спецію за вигідною ціною та без мінімальної суми замовлення можна в магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Завдяки простоті та зручності у застосуванні, саме сушений та мелений імбир найчастіше використовується в кулинарії. Вміст ефрних олій навіть у сухому інгредієнті складає до 3 %, що забезпечує зберігання своєрідного та стійкого аромату. А за специфічну гостроту смаку відповідає речовина гінгерол. Імбир мелений має жовтувато-сірий колір та невеликий розмір фракції. Його застосування можливе як в соусах і консервації, так і в випічці. За допомогою цієї пряності готують імбирний ель та пиво, а також безліч зігріваючих алкогольних напоїв.
Придбати спецію за вигідною ціною та без мінімальної суми замовлення можна в магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах