Кошик
Ваш кошик порожній!
Для випічки млинців, печива або кексів сучасні кулінари часто використовують борошно з рису. Щоб надати родзинку смаку, а також збільшити харчову цінність продукту, інгредієнт можна комбінувати з лляним, вівсяним, кукурудзяним та іншими видами борошна. В японській кухні рисове борошно є головним компонентом таких солодких страв як моті, вагасі і данго. Ці десерти, з начинкою або без, мають характерний ніжний смак і текстуру.
Містка упаковка вагою 2 кг від виробника «Органік-Еко-Продукт» має бути на кухні кожного любителя традиційних японських солодощів. Купити рисове борошно в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна за допомогою заповнення форми на сайті або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.
Опис
Для випічки млинців, печива або кексів сучасні кулінари часто використовують борошно з рису. Щоб надати родзинку смаку, а також збільшити харчову цінність продукту, інгредієнт можна комбінувати з лляним, вівсяним, кукурудзяним та іншими видами борошна. В японській кухні рисове борошно є головним компонентом таких солодких страв як моті, вагасі і данго. Ці десерти, з начинкою або без, мають характерний ніжний смак і текстуру.
Містка упаковка вагою 2 кг від виробника «Органік-Еко-Продукт» має бути на кухні кожного любителя традиційних японських солодощів. Купити рисове борошно в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна за допомогою заповнення форми на сайті або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.
Для випічки млинців, печива або кексів сучасні кулінари часто використовують борошно з рису. Щоб надати родзинку смаку, а також збільшити харчову цінність продукту, інгредієнт можна комбінувати з лляним, вівсяним, кукурудзяним та іншими видами борошна. В японській кухні рисове борошно є головним компонентом таких солодких страв як моті, вагасі і данго. Ці десерти, з начинкою або без, мають характерний ніжний смак і текстуру.
Містка упаковка вагою 2 кг від виробника «Органік-Еко-Продукт» має бути на кухні кожного любителя традиційних японських солодощів. Купити рисове борошно в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна за допомогою заповнення форми на сайті або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.
Опис
Для випічки млинців, печива або кексів сучасні кулінари часто використовують борошно з рису. Щоб надати родзинку смаку, а також збільшити харчову цінність продукту, інгредієнт можна комбінувати з лляним, вівсяним, кукурудзяним та іншими видами борошна. В японській кухні рисове борошно є головним компонентом таких солодких страв як моті, вагасі і данго. Ці десерти, з начинкою або без, мають характерний ніжний смак і текстуру.
Містка упаковка вагою 2 кг від виробника «Органік-Еко-Продукт» має бути на кухні кожного любителя традиційних японських солодощів. Купити рисове борошно в інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна за допомогою заповнення форми на сайті або зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах