Приготування:
1. Вершкове масло, нагріте до кімнатної температури, збити міксером протягом 2-3 хвилин. Сюди ж порційно внести суміш з усіх сухих компонентів: солі, ваніліну, цукрової пудри, а також борошна – рисового та пшеничного.
2. Тісто перемішати зі свіжою або замороженою смородиною. У разі якщо ягоди виявляться досить соковитими, можна відрегулювати консистенцію тіста за допомогою додавання невеликої кількості борошна.
3. З напівфабрикату сформувати циліндр діаметром 6-7 см і, загорнувши його в харчову плівку, мінімум на 2 години помістити в холодильник.
4. Охолоджене тісто розкатати в сантиметровий шар і за допомогою фігурних виїмок для печива сформувати заготовки.
5. Випікати при температурі 180 ° С 15-18 хвилин.