Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Смородинове печиво

Смородинове печиво
Смородинове печиво

Складові

Вершкове масло
100 грам
Пшеничне борошно
100 грам
Рисове борошно
80 грам
Розпушувач Універсал
5 грам
Сіль
1 грам
Смородина
100 грам
Цукрова пудра
60 грам

Час приготування: 3 години

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Арт: 36007
Немає в наявності
У кондитерській справі просто не обійтися без пшеничного борошна високої якості. Особливо якщо це ст...
42.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра
Цукрова пудра
Арт: 347001
В наявності
В кондитерській галузі цукрова пудра входить до складу більшості рецептів, так як за рахунок дрібнок...
65.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно рисове, 2 кг
Борошно рисове, 2 кг
Арт: 208073
Немає в наявності
Рисове борошно є одним з найпопулярніших інгредієнтів в хлібопеченні та кондитерській справі, особли...
180.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Вершкове масло, нагріте до кімнатної температури, збити міксером протягом 2-3 хвилин. Сюди ж порційно внести суміш з усіх сухих компонентів: солі, ваніліну, цукрової пудри, а також борошна – рисового та пшеничного.

2. Тісто перемішати зі свіжою або замороженою смородиною. У разі якщо ягоди виявляться досить соковитими, можна відрегулювати консистенцію тіста за допомогою додавання невеликої кількості борошна.

3. З напівфабрикату сформувати циліндр діаметром 6-7 см і, загорнувши його в харчову плівку, мінімум на 2 години помістити в холодильник.

4. Охолоджене тісто розкатати в сантиметровий шар і за допомогою фігурних виїмок для печива сформувати заготовки.

5. Випікати при температурі 180 ° С 15-18 хвилин.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах