Кошик
Ваш кошик порожній!
Головною відмінністю цільнозернового борошна є наявність оболонок злаків, які збагачують вироби великою кількістю мінералів і позитивно впливають на роботу травної системи. Пекарі використовують цей інгредієнт у поєднанні з пшеничним борошном вищого, першого або другого гатунку, а також іншими видами нетрадиційної сировини з круп і зерен. Щоб урізноманітнити випічку з цільнозернового борошна, до рецептури зазвичай додають насіння олійних культур, наприклад, гарбуза, соняшника або льону. Інгредієнт можна використовувати у приготуванні заготовок для хот-догів, бургерів або піци. Особливого смаку цільнозернове борошно надає млинцям, які можна приготувати на молоці або з додаванням тертих яблук.
Для того щоб купити пшеничне цільнозернове борошно об'ємом 5 кг досить залишити замовлення на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми доставимо замовлення зручним для вас способом в найкоротші терміни.
Опис
Головною відмінністю цільнозернового борошна є наявність оболонок злаків, які збагачують вироби великою кількістю мінералів і позитивно впливають на роботу травної системи. Пекарі використовують цей інгредієнт у поєднанні з пшеничним борошном вищого, першого або другого гатунку, а також іншими видами нетрадиційної сировини з круп і зерен. Щоб урізноманітнити випічку з цільнозернового борошна, до рецептури зазвичай додають насіння олійних культур, наприклад, гарбуза, соняшника або льону. Інгредієнт можна використовувати у приготуванні заготовок для хот-догів, бургерів або піци. Особливого смаку цільнозернове борошно надає млинцям, які можна приготувати на молоці або з додаванням тертих яблук.
Для того щоб купити пшеничне цільнозернове борошно об'ємом 5 кг досить залишити замовлення на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми доставимо замовлення зручним для вас способом в найкоротші терміни.
Головною відмінністю цільнозернового борошна є наявність оболонок злаків, які збагачують вироби великою кількістю мінералів і позитивно впливають на роботу травної системи. Пекарі використовують цей інгредієнт у поєднанні з пшеничним борошном вищого, першого або другого гатунку, а також іншими видами нетрадиційної сировини з круп і зерен. Щоб урізноманітнити випічку з цільнозернового борошна, до рецептури зазвичай додають насіння олійних культур, наприклад, гарбуза, соняшника або льону. Інгредієнт можна використовувати у приготуванні заготовок для хот-догів, бургерів або піци. Особливого смаку цільнозернове борошно надає млинцям, які можна приготувати на молоці або з додаванням тертих яблук.
Для того щоб купити пшеничне цільнозернове борошно об'ємом 5 кг досить залишити замовлення на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми доставимо замовлення зручним для вас способом в найкоротші терміни.
Опис
Головною відмінністю цільнозернового борошна є наявність оболонок злаків, які збагачують вироби великою кількістю мінералів і позитивно впливають на роботу травної системи. Пекарі використовують цей інгредієнт у поєднанні з пшеничним борошном вищого, першого або другого гатунку, а також іншими видами нетрадиційної сировини з круп і зерен. Щоб урізноманітнити випічку з цільнозернового борошна, до рецептури зазвичай додають насіння олійних культур, наприклад, гарбуза, соняшника або льону. Інгредієнт можна використовувати у приготуванні заготовок для хот-догів, бургерів або піци. Особливого смаку цільнозернове борошно надає млинцям, які можна приготувати на молоці або з додаванням тертих яблук.
Для того щоб купити пшеничне цільнозернове борошно об'ємом 5 кг досить залишити замовлення на сайті інтернет-магазину Пекар-Кондитер. Ми доставимо замовлення зручним для вас способом в найкоротші терміни.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах