Кошик
Ваш кошик порожній!
Ароматизато харчовий "Ром" являє собою концентровану рідину, для приготування якої застосовується фізичний метод дистиляції і ферментації, завдяки чому продукт отримав ідентичний натуральному хмільний аромат. Виробництво в Німеччині визначає якісний склад, де немає шкідливих хімічних компонентів, глутамату натрію і ГМО. Кондитерський ароматизатор може використовуватися для:
• внесення різноманітності до смакових якостей в ідентичних продуктах;
• посилення смакових і ароматичних якостей;
• усунення неприємного запаху після переробки продуктів;
• підтримки стандартних властивостей продукту.
Ароматизатор харчовий зі смаком рому від виробника "Destilla" випускається у флаконах об'ємом 20 м Для досягнення необхідного результату досить пари крапель, тому такого обсягу вам вистачить надовго при невеликих домашніх потребах. Зберігати смакової ароматизатор потрібно в закритій тарі далеко від сонячних променів при температурі не вище 25 °С.
Опис
Ароматизато харчовий "Ром" являє собою концентровану рідину, для приготування якої застосовується фізичний метод дистиляції і ферментації, завдяки чому продукт отримав ідентичний натуральному хмільний аромат. Виробництво в Німеччині визначає якісний склад, де немає шкідливих хімічних компонентів, глутамату натрію і ГМО. Кондитерський ароматизатор може використовуватися для:
• внесення різноманітності до смакових якостей в ідентичних продуктах;
• посилення смакових і ароматичних якостей;
• усунення неприємного запаху після переробки продуктів;
• підтримки стандартних властивостей продукту.
Ароматизатор харчовий зі смаком рому від виробника "Destilla" випускається у флаконах об'ємом 20 м Для досягнення необхідного результату досить пари крапель, тому такого обсягу вам вистачить надовго при невеликих домашніх потребах. Зберігати смакової ароматизатор потрібно в закритій тарі далеко від сонячних променів при температурі не вище 25 °С.
Ароматизато харчовий "Ром" являє собою концентровану рідину, для приготування якої застосовується фізичний метод дистиляції і ферментації, завдяки чому продукт отримав ідентичний натуральному хмільний аромат. Виробництво в Німеччині визначає якісний склад, де немає шкідливих хімічних компонентів, глутамату натрію і ГМО. Кондитерський ароматизатор може використовуватися для:
• внесення різноманітності до смакових якостей в ідентичних продуктах;
• посилення смакових і ароматичних якостей;
• усунення неприємного запаху після переробки продуктів;
• підтримки стандартних властивостей продукту.
Ароматизатор харчовий зі смаком рому від виробника "Destilla" випускається у флаконах об'ємом 20 м Для досягнення необхідного результату досить пари крапель, тому такого обсягу вам вистачить надовго при невеликих домашніх потребах. Зберігати смакової ароматизатор потрібно в закритій тарі далеко від сонячних променів при температурі не вище 25 °С.
Опис
Ароматизато харчовий "Ром" являє собою концентровану рідину, для приготування якої застосовується фізичний метод дистиляції і ферментації, завдяки чому продукт отримав ідентичний натуральному хмільний аромат. Виробництво в Німеччині визначає якісний склад, де немає шкідливих хімічних компонентів, глутамату натрію і ГМО. Кондитерський ароматизатор може використовуватися для:
• внесення різноманітності до смакових якостей в ідентичних продуктах;
• посилення смакових і ароматичних якостей;
• усунення неприємного запаху після переробки продуктів;
• підтримки стандартних властивостей продукту.
Ароматизатор харчовий зі смаком рому від виробника "Destilla" випускається у флаконах об'ємом 20 м Для досягнення необхідного результату досить пари крапель, тому такого обсягу вам вистачить надовго при невеликих домашніх потребах. Зберігати смакової ароматизатор потрібно в закритій тарі далеко від сонячних променів при температурі не вище 25 °С.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах