Кошик
Ваш кошик порожній!
Сухий яєчний білок, також відомий як альбумін, має всі корисні властивості, які притаманні свіжому курячому яйцю, проте його зберігання та використання значно зручніше. Цей продукт багатий на білок, кальцій і магній, і широко використовується в кондитерському та хлібопекарському мистецтві. Альбумін є невід'ємним компонентом при створенні желе і виступає чудовим агентом для створення повітряних та смачних десертів, таких як суфле, зефір та безе.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах