Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Агар-агар Впрок фасований, 8 г

Арт: 880001
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Агар-агар від виробника "ВПРОК" - це натуральний замінник желатину, отриманий з морських червоних і бурих водоростей. Продукт застосовують для приготування желе, джему, зефіру, мармеладу, холодцю і заливних. Від желатину агар відрізняється більш густою консистенцією, швидко застигає і не утворює грудочки.

шт
Сумма:
22.00 грн
Упаковка
заводська
8 г
Виробник
Україна
ВПРОК
Додаткові характеристики
Склад
агар

Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.

Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.

Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.

Залиште відгук

Опис

Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.

Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.

Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.

Упаковка
заводська
8 г
Виробник
Україна
ВПРОК
Додаткові характеристики
Склад
агар

Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.

Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.

Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.

Залиште відгук

Опис

Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.

Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.

Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Агар-агар Впрок фасований, 8 г
Агар-агар Впрок фасований, 8 г
Арт: 880001
В наявності
Агар-агар від виробника "ВПРОК" - це натуральний замінник желатину, отриманий з морських червоних і ...
22.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах