Кошик
Ваш кошик порожній!
Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.
Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.
Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.
Опис
Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.
Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.
Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.
Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.
Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.
Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.
Опис
Агар-агар - це желеобразуюча суміш, отримана з червоних і бурих водоростей. Використовується в кулінарії для приготування супів, джемів, желе, мармеладу, начинок, суфле, заливних, пастили, зефіру. Переваги агару в тому, що він утворює досить густу консистенцію, швидко застигає і не береться грудочками. Однак цей продукт не сильно поширений в нашій країні. На полицях магазину його можна зустріти набагато рідше, ніж желатин. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви можете купити агар-агар на вагу або фасований. Наприклад, продукт торгової марки "ВПРОК". Він відрізняється відмінною якістю і невисокою ціною.
Агар-агар, в співвідношенні 8 г на 2 л рідини, додають в сироп або бульйон при температурі 90-100 градусів і кип'ятять протягом 5-10 хвилин.
Агар абсолютно не має калорій, тому його можна включати в раціон людям, які сидять на дієті. А рослинне походження продукту дозволяє вживати його веганам та вегетаріанцям.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах