Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 500.00 грн
У продажу від: 50 грам
Завдяки тривалому терміну зберігання, зручного способу фасування, транспортування і використання, сухий яєчних порошок застосовується в багатьох харчових виробництвах. Його смакові властивості і харчова цінність максимально наближені до натурального курячого яйця, які вимагають додаткової обробки відповідно до діючих санітарних норм. При розрахунку рецептури з використанням яєчного порошку слід враховувати, що один кілограм сухого компонента здатний замінити 85 - 90 яєць середнього розміру. Природний яєчний запах і смак, а також практично ідентичні кулінарні характеристики визначають сферу застосування сухого меланжу - випічка, кондитерські вироби, майонези і заправки, а також м'ясні вироби.
Замовлення інгредієнтів на вагу в магазині Пекар-Кондитер можливий від 50 грам, тому у нас можна купити яєчний порошок в будь-якій кількості.
Опис
Завдяки тривалому терміну зберігання, зручного способу фасування, транспортування і використання, сухий яєчних порошок застосовується в багатьох харчових виробництвах. Його смакові властивості і харчова цінність максимально наближені до натурального курячого яйця, які вимагають додаткової обробки відповідно до діючих санітарних норм. При розрахунку рецептури з використанням яєчного порошку слід враховувати, що один кілограм сухого компонента здатний замінити 85 - 90 яєць середнього розміру. Природний яєчний запах і смак, а також практично ідентичні кулінарні характеристики визначають сферу застосування сухого меланжу - випічка, кондитерські вироби, майонези і заправки, а також м'ясні вироби.
Замовлення інгредієнтів на вагу в магазині Пекар-Кондитер можливий від 50 грам, тому у нас можна купити яєчний порошок в будь-якій кількості.
Завдяки тривалому терміну зберігання, зручного способу фасування, транспортування і використання, сухий яєчних порошок застосовується в багатьох харчових виробництвах. Його смакові властивості і харчова цінність максимально наближені до натурального курячого яйця, які вимагають додаткової обробки відповідно до діючих санітарних норм. При розрахунку рецептури з використанням яєчного порошку слід враховувати, що один кілограм сухого компонента здатний замінити 85 - 90 яєць середнього розміру. Природний яєчний запах і смак, а також практично ідентичні кулінарні характеристики визначають сферу застосування сухого меланжу - випічка, кондитерські вироби, майонези і заправки, а також м'ясні вироби.
Замовлення інгредієнтів на вагу в магазині Пекар-Кондитер можливий від 50 грам, тому у нас можна купити яєчний порошок в будь-якій кількості.
Опис
Завдяки тривалому терміну зберігання, зручного способу фасування, транспортування і використання, сухий яєчних порошок застосовується в багатьох харчових виробництвах. Його смакові властивості і харчова цінність максимально наближені до натурального курячого яйця, які вимагають додаткової обробки відповідно до діючих санітарних норм. При розрахунку рецептури з використанням яєчного порошку слід враховувати, що один кілограм сухого компонента здатний замінити 85 - 90 яєць середнього розміру. Природний яєчний запах і смак, а також практично ідентичні кулінарні характеристики визначають сферу застосування сухого меланжу - випічка, кондитерські вироби, майонези і заправки, а також м'ясні вироби.
Замовлення інгредієнтів на вагу в магазині Пекар-Кондитер можливий від 50 грам, тому у нас можна купити яєчний порошок в будь-якій кількості.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах