Кошик
Ваш кошик порожній!
Комплексний хлібопекарський поліпшувач підійде не тільки для багетів, але й для чіабати, листкових дріжджових виробів і випічки з хрусткою скоринкою. Інгредієнт відрізняється економним дозуванням: мінімальна кількість, при внесенні якого поліпшувач вже починає діяти - 0.5% від маси борошна.
Ціна за кг: 130.00 грн
У продажу від: 50 грам
Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.
Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.
В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.
Опис
Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.
Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.
В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.
Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.
Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.
В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.
Опис
Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.
Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.
В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах