Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Поліпшувач тіста для багетів

Арт: 112004
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Комплексний хлібопекарський поліпшувач підійде не тільки для багетів, але й для чіабати, листкових дріжджових виробів і випічки з хрусткою скоринкою. Інгредієнт відрізняється економним дозуванням: мінімальна кількість, при внесенні якого поліпшувач вже починає діяти - 0.5% від маси борошна.

Ціна за кг: 105.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
105.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Дозування
0.5 - 1.0 % від маси борошна
Склад
емульгатор, глютен пшеничний сухий, борошно соєве, лактоза, фермент ксиланаза, фермент альфа-амілаза, аскорбінова кислота, карбонат кальцію

Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.

Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.

В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.


Залиште відгук

Опис

Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.

Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.

В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.


Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Україна
Оптіма
Термін зберігання
12 місяців
Додаткові характеристики
Дозування
0.5 - 1.0 % від маси борошна
Склад
емульгатор, глютен пшеничний сухий, борошно соєве, лактоза, фермент ксиланаза, фермент альфа-амілаза, аскорбінова кислота, карбонат кальцію

Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.

Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.

В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.


Залиште відгук

Опис

Поліпшувач для багетів - порошкоподібний комплексний засіб для широкого асортименту виробів. Його використання позитивно впливає на структурно-механічні властивості тіста, за рахунок еластичності напівфабрикату прискорюється процес його розподілу на заготовки. Поліпшувач сприяє отриманню крупнопористої білої м'якушки зі зниженою здатністю до утворення крихти у процесі зберігання. Багети відрізняються об’ємом і характерною для даного типу виробів скоринкою.

Рекомендоване дозування компонента - від 0.5 до 1.0% від кількості борошна і підбирається методом тестування та пробної випічки.

В непошкодженій упаковці поліпшувач для багетів можна зберігати до 1 року, тому купити інгредієнт можна з запасом. Тим більше що магазин Пекар-Кондитер пропонує товар на вагу в будь-якій зручномій кількості без мінімальної суми замовлення.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Поліпшувач тіста для багетів
Поліпшувач тіста для багетів
Арт: 112004
В наявності
Комплексний хлібопекарський поліпшувач підійде не тільки для багетів, але й для чіабати, листкових д...
105.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах