Кошик
Ваш кошик порожній!
Назва даного продукту походить від способу його виготовлення. Толокно вівсяне отримують з цілих неочищених злаків, які попередньо замочують у воді на деякий час. Після цього овес сушать протягом кількох днів і злегка обсмажують, щоб надати сировині винятковий аромат і смак. Далі з цього зерна готують борошно, яке перевершує класичне за смаком і користю в кілька разів. У стародавні часи овес товкли в ступі до отримання порошкоподібної консистенції, тому даний продукт і отримав таку назву. У складі толокна вівсяного присутня досить велика кількість клітковини, вітаміни групи А, Е і В, а також калій, магній, фосфор і цинк.
Основний напрямок застосування цього продукту - хлібобулочні вироби. Вівсяне толокно легко замінить борошно в рецептурі домашнього хліба, снеках і булочках. Ці страви чудово підходять для здорового харчування людей, які дотримуються дієти, і для діабетиків. Сміливо готуйте з вівсяного толокна млинчики або оладки, а також кашу з медом і сухофруктами. Його можна використовувати сухим або замочивши у воді, так як цей продукт вже повністю готовий до вживання. У магазині Пекар-Кондитер Ви зможете знайти толокно вівсяне українського виробника Органік-Еко-Продукт в оригінальній упаковці по 500 грам.
Опис
Назва даного продукту походить від способу його виготовлення. Толокно вівсяне отримують з цілих неочищених злаків, які попередньо замочують у воді на деякий час. Після цього овес сушать протягом кількох днів і злегка обсмажують, щоб надати сировині винятковий аромат і смак. Далі з цього зерна готують борошно, яке перевершує класичне за смаком і користю в кілька разів. У стародавні часи овес товкли в ступі до отримання порошкоподібної консистенції, тому даний продукт і отримав таку назву. У складі толокна вівсяного присутня досить велика кількість клітковини, вітаміни групи А, Е і В, а також калій, магній, фосфор і цинк.
Основний напрямок застосування цього продукту - хлібобулочні вироби. Вівсяне толокно легко замінить борошно в рецептурі домашнього хліба, снеках і булочках. Ці страви чудово підходять для здорового харчування людей, які дотримуються дієти, і для діабетиків. Сміливо готуйте з вівсяного толокна млинчики або оладки, а також кашу з медом і сухофруктами. Його можна використовувати сухим або замочивши у воді, так як цей продукт вже повністю готовий до вживання. У магазині Пекар-Кондитер Ви зможете знайти толокно вівсяне українського виробника Органік-Еко-Продукт в оригінальній упаковці по 500 грам.
Назва даного продукту походить від способу його виготовлення. Толокно вівсяне отримують з цілих неочищених злаків, які попередньо замочують у воді на деякий час. Після цього овес сушать протягом кількох днів і злегка обсмажують, щоб надати сировині винятковий аромат і смак. Далі з цього зерна готують борошно, яке перевершує класичне за смаком і користю в кілька разів. У стародавні часи овес товкли в ступі до отримання порошкоподібної консистенції, тому даний продукт і отримав таку назву. У складі толокна вівсяного присутня досить велика кількість клітковини, вітаміни групи А, Е і В, а також калій, магній, фосфор і цинк.
Основний напрямок застосування цього продукту - хлібобулочні вироби. Вівсяне толокно легко замінить борошно в рецептурі домашнього хліба, снеках і булочках. Ці страви чудово підходять для здорового харчування людей, які дотримуються дієти, і для діабетиків. Сміливо готуйте з вівсяного толокна млинчики або оладки, а також кашу з медом і сухофруктами. Його можна використовувати сухим або замочивши у воді, так як цей продукт вже повністю готовий до вживання. У магазині Пекар-Кондитер Ви зможете знайти толокно вівсяне українського виробника Органік-Еко-Продукт в оригінальній упаковці по 500 грам.
Опис
Назва даного продукту походить від способу його виготовлення. Толокно вівсяне отримують з цілих неочищених злаків, які попередньо замочують у воді на деякий час. Після цього овес сушать протягом кількох днів і злегка обсмажують, щоб надати сировині винятковий аромат і смак. Далі з цього зерна готують борошно, яке перевершує класичне за смаком і користю в кілька разів. У стародавні часи овес товкли в ступі до отримання порошкоподібної консистенції, тому даний продукт і отримав таку назву. У складі толокна вівсяного присутня досить велика кількість клітковини, вітаміни групи А, Е і В, а також калій, магній, фосфор і цинк.
Основний напрямок застосування цього продукту - хлібобулочні вироби. Вівсяне толокно легко замінить борошно в рецептурі домашнього хліба, снеках і булочках. Ці страви чудово підходять для здорового харчування людей, які дотримуються дієти, і для діабетиків. Сміливо готуйте з вівсяного толокна млинчики або оладки, а також кашу з медом і сухофруктами. Його можна використовувати сухим або замочивши у воді, так як цей продукт вже повністю готовий до вживання. У магазині Пекар-Кондитер Ви зможете знайти толокно вівсяне українського виробника Органік-Еко-Продукт в оригінальній упаковці по 500 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах